Umut dolu hediyeler SOBE'de

Umut dolu hediyeler SOBE'de
Siz de nikah şekeri ya da dolap kapaklarında süs olacak Çin malı ürünler yerine otizmli bireylerin yetiştirdiği sevimli skulentlerle özel gününüze renk katmak ister misiniz?

Düğün sezonunun en hareketli olduğu bu günlerde Konya’daki bazı çiftler, SOBE’den temin ettikleri anlamlı hediyelerle hem özel günlerine renk katıyor hem de özel çocukların eğitimine destek oluyor. Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) öğrencileri tarafından SOBE Sera’da özenle yetiştirilen skulentler özel hediyelere dönüştü.

f2wxzfxxwaavsin.jpg

Özel davetlerine, nikah ve düğün merasimlerine katılan davetlilere unutulmaz hediyeler vermek isteyenler, SOBE aracılığıyla temin ettikleri bu anlamlı hediye ile nikah şekeri ya da birtakım dolap süsü yerine daha anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Bu sayede hem otizm farkındalığı artırılıyor hem de SOBE’de eğitim gören özel çocukların eğitimlerine katkı sağlanıyor.

f2wxzf6wcaaewog.jpg

“Siz de mutlu günlerinizde otizmli çocuklarımız tarafından yetiştirilen sukulentlerimizi tercih ederek misafirlerinize anlamlı bir hediye verebilir, öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayabilirsiniz” diyen SOBE’nin umut dolu hediyelerinden almak için 0332 251 0 251 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.