Yılın düğünü! Acun Ilıcalı Dördüncü kez evlendi

Yılın düğünü! Acun Ilıcalı Dördüncü kez evlendi
Acun Ilıcalı, dört buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi Çağla Altunkaya ile boğaza nazır bir yalıda gerçekleşen düğünle hayatını birleştirdi.

Milyoner medya patronu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Çağla Altunkaya ile geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Eski eşi Şeyma Subaşı ile olan evliliğinin ardından dört buçuk yıldır mutlu bir ilişki sürdüren çift, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen görkemli bir düğünle aşklarını taçlandırdı.

Düğünün gerçekleştirildiği Esma Sultan Yalısına sürat teknesiyle gelen Ilıcalı'nın tekneyi adeta gelin arabasıymış gibi süslettiği gözlerden kaçmadı

acunilicali-dugun.webp

Davetlilere Sosyal Medya Yasağı

Peri masallarını aratmayan düğünde, ünlü çift nikah masasına oturduktan sonra görkemli bir kutlama ile gecenin keyfini çıkardı. Davetlilere sosyal medya paylaşımı yasağı getirilmiş olsa da, çiftin organizasyon ekibi nikah anından hem kareler hem de bir video paylaştı. Sosyal medyadan hızla yayılan bu görüntüler, düğünün ihtişamını gözler önüne serdi.

Şu an için düğünün ilerleyen saatlerine dair detaylar paylaşılmamış olsa da, Ilıcalı ve Altunkaya'nın özel anları, sosyal medyada gündemden düşmek bilmiyor. Ünlü medya patronu ve Çağla Altunkaya, romantik ve zarif nikah törenleriyle dikkat çekerek, yeni bir sayfa açmış oldular.

s-ba875059269fd96747b8707003d93b04f42dcc31.jpg

s-78d2c5757ef179b4c24504732d0961c415237438.jpg

Acun Ilıcalı Kimdir?

Türk televizyon yapımcısı, sunucu, ve medya patronudur. 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne'de doğmuştur. Türkiye'nin en ünlü televizyon simalarından biri olan Ilıcalı, kariyerine spor muhabiri olarak başlamış, ardından televizyon yapımcılığı ve sunuculuğa adım atarak büyük bir başarı elde etmiştir. Kurucusu olduğu "Acun Medya", birçok popüler televizyon programını üreten ve yöneten bir medya şirketidir.

Ilıcalı’nın ünlenmesindeki en büyük etken, Türkiye'de büyük ilgi gören Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi dünya çapında ünlü formatların Türkçe uyarlamalarını yapmasıdır. Ayrıca "Var Mısın Yok Musun" yarışma programı ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşmış ve şöhretini pekiştirmiştir.

TV8 kanalını satın alarak medya dünyasındaki etkisini artıran Ilıcalı, bu kanalı Türkiye'nin en çok izlenen eğlence ve yarışma kanallarından biri haline getirmiştir. Ilıcalı, son yıllarda Türkiye dışında da medya yatırımları yaparak uluslararası arenada adını duyurmuş, 2021'de İngiltere futbol kulübü Hull City**'yi satın alarak spor sektörüne de giriş yapmıştır.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.