Camdaki Kız dizisiyle rekorlar kırmıştı. Burcu Biricik gelen haberle üzdü

Camdaki Kız dizisiyle rekorlar kırmıştı. Burcu Biricik gelen haberle üzdü
Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle geçtiğimiz üç yıla damga vuran Burcu Biricik kendisine yeni bir meslek edindi. Bu gelişme Burcu Biricik hayranlarını çok üzdü

Camdaki Kız dizisiyle ekranlara veda eden Burcu Biricik'in ne zaman ekrana döneceği merak edilirken hayranlarını üzen bir haber geldi.

BURCU BİRİCİK MESLEK DEĞİŞTİRDİ

5d2d8e61ec10bb3888917144.jpg

Oyunculuğa ara veren Burcu Biricik'in bir süre daha setlere dönmeye niyeti olmadığı öğrenildi. Gazeteci Sadık Şimşek'in iddiasına göre; Burcu Biricik uzun bir süre TV ekranından uzak kalacak. Burcu Biricik'in dijital bir projede yer almak için anlaşma aşamasında olduğu öne sürüldü.

SETLERDE OLMAYACAK

Ancak edinilen bilgiye göre; Burcu Biricik uzun bir süre setlerden uzak kalacak. Burcu Biricik kendisine yeni bir meslek edindi.

Biricik'in ticarete atıldığı ortaya çıktı. Snob Magazin'in haberine göre ünlü isim Ayvalık'ta butik otel açacak. Eşi Emre Yetkin ile beraber iki yıldır çalışan güzel oyuncu tadilatın sonuna geldi. Biricik, 5-6 odalı olan butik otelini özel konsept yapıyor. Orman konseptli odalar yaptıran çift, iki yıl önce eski Rum evini satın almış. Burcu Biricik'in otelin hemen caddesinde ise evinin olduğu iddia edildi.