Dilan Polat'ın hayatı film oluyor

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor
Ekol TV, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından 9 ay cezaevinde tutuklu kalan Dilan Polat'ın hayatının film olacağını iddia etti.

Geçtiğimiz saatlerde cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat’ın hayatı beyazperdeye taşınıyor. 1 Kasım 2023 tarihinde eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat, 9 aylık tutukluluğun ardından serbest bırakıldı.

indir-28.jpeg

Pek çok yapım şirketi sırada

Tahliyesinin ardından sosyal medya hesabında büyük bir artış yaşayan Polat, Instagram’da 500 bin yeni takipçi kazanarak toplamda 6.6 milyon takipçiye ulaştı. Fenomenin yaşadığı olaylar, yapımcıların ilgisini çekmiş durumda. Ekol Haber’e göre, Dilan Polat’ın hayatını anlatan bir film projesi için pek çok yapım şirketi harekete geçti ve Polat’a teklif götürdü.

indir-29.jpeg

Filmin ismi "Enerci" olabilir

Henüz resmi olarak kabul edip etmediği bilinmeyen teklif için filmin adı olarak “Enerci” önerildi. Senaryosu tamamlanan filmin yakın zamanda hayata geçirilmesi beklenirken, Polat’ın bu projeye vereceği yanıt merakla bekleniyor.

indir-27.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.