Dünya Devi Lukoil Konya’yı Tercih Etti

Dünya Devi Lukoil Konya’yı Tercih Etti
Her geçen gün tanker, silobaz ve taşımacılık ekipmanları sektöründe hızla büyüyen şehrimiz, artık Dünya Devlerinin tercihi oluyor. Bu kervana Rusya’nın en büyük ikinci, Dünya’nın ise en büyük onikinci, Petrol şirketi olan Lukoilde katıldı.

Her geçen gün tanker, silobaz ve taşımacılık ekipmanları sektöründe hızla büyüyen şehrimiz, artık Dünya Devlerinin tercihi oluyor. Bu kervana Rusya’nın en büyük ikinci, Dünya’nın ise en büyük onikinci, Petrol şirketi olan Lukoilde katıldı. Şehrimiz de bu sektörle ilgili birçok yan ürünün üretilmesi ve kalite konusunda gerekli sertifikalara sahip firmalar bulunması, bu tercihte etkili oluyor.

c324afa7-0642-4383-bf0e-c94f455162f7.jpg

Lukoil firmasının Konya da tercih ettiği Mas Trailer Tanker Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Çınar yaptığı açıklama da “Biz butik bir firmayız ve proje bazlı işler üretiyoruz. Bu şekilde de her siparişe gereken özeni gösteriyoruz ve sorunsuz tankerler, silobazlar üretiyoruz. Satış sonrası takibini yaptığımız hemen hemen her müşterimizden oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. İşimiz de iyi olmanın haklı gururunu, Dünyada, sektöründe çok ciddi paya sahip olan bir firma tarafından tercih edilerek perçinledik. Lukoil gibi bir firmanın şehrimizi ve firmamızı tercih etmesinden son derece mutluyuz. Titizlikle yürüttükleri bir satın alma süreci olduğunu yakinen gördüm. Bu detaylı sürecin sonucunda bizi tercih etmiş olmaları da bizi ayrıca mutlu etti. Biz de her işimiz de olduğu gibi bu siparişi de alnımızın akıyla teslim ettik. Hatta çalışma arkadaşlarımın gayretiyle, termin süresinden önce , tüm testlerden sıfır hata ile geçen ürünlerimizi firmaya teslim ettik. Her geçen gün ekibimizle şehrimizin ihracat kapasitesine destek olmakla birlikte, Ülkemizin bayrağını Dünya da gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz dedi. Ayşegül Mıhoğlugil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.