Furkan Bölükbaşı, Kızılcık Şerbeti’ni topa tuttu

Furkan Bölükbaşı, Kızılcık Şerbeti’ni topa tuttu

Muhalefetin AK Parti trollüğü ve Atatürk düşmanlığı ile lanse ettiği Furkan Bölükbaşı bu kez Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ndeki Atatürk sahnesini hedefine aldı.

İktidar kanadında oldukça sevilen ve önemli bir takipçi kitlesine ulaşan öte yandan muhaliflerin “Atatürk ve Cumhuriyet Düşmanı” olarak görüp AK Parti trollüğüyle suçladığı Furkan Bölükbaşı bu kez Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ndeki Atatürk sahnesini hedefine aldı.

kizilcik-serbeti.jpg

Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyada büyük yankı uyandıran “Bu milletin her ferdi Atatürk'e minnet borçludur!” sahnesine ateş püsküren Bölükbaşı, “Atatürk olmasa İngiliz bir ailenin uşağı olurdun lafı Türk milletine hakarettir. Türk milleti hiçbir zaman hiçbir şartta kimsenin uşağı olmaz. Haddinizi bilin!” dedi.

kizilcik-serbeti-ataturk-sahnesi.jpg

Dizideki sahneyi eleştiren Bölükbaşı, sosyal medya platformu X’te paylaştığı eleştiri postunda, “İlkokul müsameresi tadında Kemalizm propagandası. Berbat bir diyalog bu arada.
1) Bayrağın üstüne başka şahısların baskısını yapmak suçtur.
2) Mustafa Kemal olmasaydı İngiliz bir ailenin yanında uşak olurdun lafı Türk milletine ağır hakarettir.
Yani Türk milleti Mustafa Kemal olmasaydı İngilizlere direnmeyecek Yunanla savaşmayacak, gidip teslim olup uşaklık edecek bir millet midir?
3) Her nedense bu dizilerde Antikemalist karakterler hep ezik ve korkak resmedilir. Oysa koy oraya Kadir Mısıroğlu veya Necip Fazıl gibi bir karakter, Türk milletini aşağılayan kemalisti magmanın yedi kat dibine gönderir.
Gerçek tarih bilen hiç kimse hiçbir Allah kuluna minnet etmez. Bu vatan şahıslar için değil Allah için kurtarılmıştır. Bir şahıs yoksa başka şahıs bayrağı devralır.
Kısacası Kemalizm, Türk milletini aşağılayan ve Türk milletine hakaret eden siyonizm kaynaklı bir ideolojidir. Türk milleti acilen Yunandan İngilizden kurtulduğu gibi Kemalizmden de kurtulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum