Gazyağcı Furun Kebapcısı işletme sahibi Hüseyin Çınalı’nın düzenlediği 2020 menü lansmanı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin en güzel ve sağlıklı kahvaltısı olmak için geçtiğimiz yıllarda yurdun dört bir yanını dolaşan 5. Kuşak Furun kebabı ustası Hüseyin Çınalı bu şehirlerin yöresel ürünlerini Gazyağcı kahvaltısına koyarak aynı zamanda organik ürünlerle misafirlerin beğenisine sunuyor. Misafirlerin lezzetli ürünleri tatma imkanı bulduğu lansmanda Çınalı, “Gazyağcı Furun Kebapcısı olarak 2020 menülerimiz yeni yıla iddialı girdiğimiz yemeklerimiz ve ürünlerimizin içerisinde mevsiminde taze taze yapılan ürünler bulunurken aynı zamanda sürekli geliştirmekte olduğumuz yeni projelerimizle dünya markası olma yolunda daima hızla ilerliyoruz” dedi.

Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *