Hızlı kilo vermek isteyenlerin uğrak noktası: Ayşenur Dirican

Hızlı kilo vermek isteyenlerin uğrak noktası: Ayşenur Dirican
Beslenme Danışmanı Ayşenur Dirican 2 yıldır faaliyet gösteren işletmesinde kilo problemi olanlara danışmanlık hizmeti veriyor.

Beslenme Danışmanı Ayşenur Dirican 2 yıldır faaliyet gösteren işletmesinde kilo problemi olanlara danışmanlık hizmeti veriyor. Kilo almak, kilo vermek, kilosunu korumak ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercih etti işletmede hızlı yağ yakımı sağlayan birçok alet bulunuyor. İşletmesi hakkında bilgi veren Dirican, “Ben hep sağlığı koruma kısmında olmak istedim. Hastalıkları önlediğimiz kısımlarda çalışmak istedim. Günümüzün en büyük sıkıntısı beslenmeyi tam olarak sağlayamadığımız gibi egzersiz kısmını da ihmal ediyoruz. Bizim işletmemizde 3 tane cihazımız var. Bu cihazlarımız hızlı sonuç almak isteyenler için oldukça başarılı cihazlardır” dedi.

1a92d5b2-22b7-460e-94e8-b1d32cdebcc3.jpg

“NORMAL BİR YÜRÜYÜŞE GÖRE 4 KAT DAHA FAZLA KALORİ YAKIMI SAĞLIYOR”

Vacu Activ cihazı hakkında değerlendirmelerde bulunan Dirican, “Bu cihaz alanında en iyi kardiyo cihazlarından birisidir. İçerisinde düşük alçak basınçta yürüyüş yapıyorsunuz. Böylelikle normal bir yürüyüşe göre 4 kat daha fazla kalori yakımı sağlıyor. Kişinin istediği sonuca daha hızlı ulaşmasını sağlıyoruz. İçerisindeki ısı sistemi de yağların yakımından sonra toksinlerin vücuttan atılmasını da kolaylaştırıyor.” Diye konuştu.

92eafb50-6de7-480a-8022-f9ab81e38020.jpg

SELÜLİT İLE SAVAŞAN CİHAZ ROLL SHAPE

Roll Shape cihazı hakkında değerlendirmelerde bulunan Dirican özellikle selülit ile başı dertte olanlar için tasarlanmış bir cihaz olduğunu aktardı. Dirican, “Uzak doğu masajından esinlenilen bir cihaz. Aslında bir masaj aleti ama biz onu dolaşımı hızlandırmak adına kullanıyoruz. Böylelikle selülit görünümünde azalma ve vücutta incelme sağlıyoruz. Vacu’dan sonra uyguladığımızda etkisi daha yüksek oluyor. Çünkü kardiyodan çıkıyorsunuz. Bu da kullanımını en optimal seviyeye çıkarıyor. İfadelerini kullandı. “ANDULASYON TERAPİ METABOLİK SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ETKİLİ” Andulasyon Terapi cihazı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Dirican, “Andulasyon Terapi cihazı biraz konfor cihazı. Yatak şeklinde ve andilatörleri var. Andilatörlerden size titreşim veriyor. Bunlar boyun, bel, bacak ve karın kısmından size ulaşır. Metabolizmayı hızlandırır, kabızlık gibi sorunlar varsa onlara iyi gelir. Dolaşım sistemini aktif olarak çalıştırıyor. Varis problemleri varsa bir tedavi değil ama semptomların ağrıların azalmasını sağlıyor.” Şeklinde konuştu. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.