Konya'da Asker Oto Lastik 2. Şubesini açtı

Konya'da Asker Oto Lastik 2. Şubesini açtı
Asker Oto Lastik 2.Şubesini Fevzi Çakmak Mahallesi,Şehit Ayhan Kaya Caddesinde açtı.

Açılışa Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ile çok sayıda davetli ile iş insanı katıldı.

asker-oto-lastik-2-subesini-acti-2.jpg

Asker Oto Lastik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özmen, önceliklerin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade etti. Özmen, “1989 yılında kurucumuz Muzaffer Özmen tarafından lastik tamiri üzerine başlayan firmamız günümüze kadar güçlü ve emin adımlarla büyümeyi temel ilke edinmiştir.Firmamız; 1989 yılından 2014 yılına kadar lastik tamir hizmeti vermiştir.

asker-oto-lastik-2-subesini-acti-3.jpg

2014 yılından itibaren pazardaki büyümeyle beraber sıfır lastik satışına başlamıştır.2016 yılında BRİSA ailesiyle tanışan firmamız Lassa ve Bridgestone markalarına ait LASTİĞİM bayisi olarak 2 yıl daha sektörde hizmet vermiştir.Dinamik ve deneyimli kadrosuyla uzun yıllar sektörde kendinden söz ettiren firmamız 2022 yılında LASSA, BRİDGESTONE ve DAYTON Konya ana bayisi olarak sektördeki emin ilerleyişini sürdürmüştür.2024 yılında büyüme hedeflerini sürdüren firmamız 2. Şubemizi Aksaray Çevre yolu üzerinde ARLI sanayi sitesinde açmıştır.Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Konya halkına hizmet yarışında var olacak olan firmamız hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürecektir.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.