Konya'nın ünlü sesinden 2. şarkı geldi

Konya'nın ünlü sesinden 2. şarkı geldi
Aslen Karadeniz Ereğlili olan ve 13 yıldır Konya'da bulunan Uğur Duman, 2. şarkısı "Olmuyor Böyle" gündeme bomba gibi düşecek.

Konya pop kültürüne heyecan katmaya devam sanatçı Uğur Duman, "Görmem Seni" şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Uğur Duman 2. şarkısı "Olmuyor Böyle" şarkısı ile müzik piyasasına yeniden giriş yaptı. Uğur Duman, "Herkesi duman edeceği parça 14 Aralık'ta sizlerle olacak parçada yine hepimizin duygularını tercüman olan sözler yer alıyor.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-47-08.jpeg

İsminde de anlaşılacağı gibi hepimizin ilişkilerinde ters giden anları sözlere ve besteye tercüman olmuş haliyle sizler ile olacak. Harika bir parça hepinize keyifli dinlemeler diliyorum. Olmayanları oldurmaya çalışmayın diyor. Sizi parça ile tamamen baş başa bırakıyorum sağlıcakla kalın" ifadelerine yer verdi.

olmuyor-boyle.jpg

GÖRMEM SENİ İLE TANINAN UĞUR DUMAN KİMDİR?

Uğur Duman, "13 yıldır Konya'dayım ve şehrimizden kıymetli sanatçılar çıktı. Biz de yıllardır müzik camiasının içinde açık hava konserlerimiz ve özel sahnelerimiz ile dinleyiciler ile buluşuyoruz. Bu güzel buluşmaları 2. şarkı ile süslemek istedik. Yep yeni şarkımızı dinleyicilerimiz ile buluşturacağız. Bu heyecana ortak olmak isteyenleri Youtube Uğur Duman hesabımdan dinleyebilirler. Ayrıca tüm müzik platformlarında yerimizi alacağız. Konya şehrine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. 13 senede bende Konyalı gibi oldum. Tüm adetlerini kaptım. Şehrimiz ülkemizin en güzel temsil edenlerden bir tanesi. Bu şehrin ruhunu taşıyoruz artık. Tüm Konya halkımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni şarkımız içinde büyük bir çıkış yapmayı hedefliyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum