Lezzet Durağı Vos-Es
ÖNCEDEN YEMEK KONUSUNDA EL BECERİM YOKTU
İşletmesinin kuruluş sürecini anlatan Esra Bayrak; “Başlangıçta yemek üzerine hiçbir becerim yoktu. Ama hamur işleriyle uğraşmayı çok seviyordum. Deneyim kazanmak adına belediyenin açmış olduğu kurslara gittim. İki sene yiyecek-içecek hizmetleri üzerine eğitim aldım. Bu süre zarfında evde sürekli olarak öğrendiğim tarifleri yapıyordum ama belli bir zaman sonra kendi işletmemi açma kararı aldım” dedi.
YEMEK YAPARKEN KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM
İşini severek yaptığını dile getiren Bayrak; “Mutfağa girince tüm stresim geçiyor. Kendimi mutlu hissediyorum. Sevdiğim işi yapıyor olmam da güzel sonuçlar çıkmasına sebep oluyor. İşletmemizde yufka, erişte, kuru pasta çeşitleri, doğum günlerine özel butik pasta, kurabiye ve günün her saati saç böreğimiz var. Gelen misafirlerimiz lezzetlerimizden memnun kaldıklarını dile getiriyorlar. Tekrar gelmeleri de duydukları memnuniyeti onaylıyor” diye konuştu.
HAYALİM BU MEKANI HERKESE DUYURMAK
İşletmesine isim verme hikayesini anlatan Bayrak; “Vosvos arabalara ayrı bir ilgim var. Yaptığım lezzetleri fotoğraflamadan önce yanına mutlaka ona uyumlu bir vosvos ekliyor ve fotoğrafını çekiyordum. İşletmeyi kurarken de iki sevdiğim iş bir arada olsun istedim. Bu konsepti oluşturdum. İşletmemin ismi ‘Vos-es’ vosvos kısaltması ve ismimin ilk iki harfinde oluşuyor. İlerleyen zamanlarda iç dizayn konusunda hayalim vosvos arabaları daha çok kullanmak. Bir de Konya’da bu mekanı herkese duyurmak” şeklinde sözlerini sonlandırdı. •TÜRKAN YILMAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.