Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısından ayrıldı

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısından ayrıldı
Mehmet Ali Erbil 6'inci evlenme girişim olan ve kendisinden 40 yaş küçük olan Gülseren Ceylan'la ayrıldı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan yollarını ayırdı. Ayrılığı, Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Instagram'da paylaştığı mesajda, "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımızı ayırdık," ifadelerini kullanan Ceylan, ayrılık sebebiyle ilgili çıkan spekülasyonların önüne geçmek istediğini belirtti.

mehmet-ali-erbil-ile-gulseren-ceylan-ayrildi-7137.jpg

"Birbirimize daha fazla zarar vermeden yollarımızı ayırdık"

Açıklamasında, anlaşmazlıklar nedeniyle ilişkiyi sonlandırdıklarını vurgulayan Gülseren Ceylan, "Birbirimize daha fazla zarar vermeden yollarımızı ayırdık. Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz, mutlu ve pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum," dedi.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, geçtiğimiz günlerde Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk olmuş ve ilişkileri hakkında samimi açıklamalar yapmışlardı. Ünlü şovmen, ilişkilerinin çok iyi gittiğini ve Ceylan’ın isteği üzerine dini nikâh kıydıklarını belirtmişti. Ancak, Erbil, Ceylan’ın ailesiyle tanışmadığını da söyleyerek, “Gülseren’in ailesi benimle birlikte olduğu için onunla görüşmüyor. Evlenmiş olsak bile bu durum değişmez, bu yüzden tanışmaya gerek kalmadı,” demişti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.