Minikler yerli malı haftasını kutladı

Minikler yerli malı haftasını kutladı
Ekolojik Kültür Okulları'nın sevgi dolu minikleri, yerli malı haftasını coşkuyla kutladı. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler, yerli üretimin önemine vurgu yaparak çeşitli etkinliklerle bu özel haftayı renklendirdi.

Ekolojik Kültür Okulları'nın sevgi dolu minikleri, yerli malı haftasını coşkuyla kutladı. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler, yerli üretimin önemine vurgu yaparak çeşitli etkinliklerle bu özel haftayı renklendirdi. Etkinlik kapsamında öğrenciler rengarenk kostümlerle bu anlamlı günü şenlendirdi.

339862db-1aa0-4743-ae1d-aefe2732ebb0.jpg

Okul yöneticileri, yerli malı haftasının önemine değinerek, yerli üretimin ekonomik ve çevresel açıdan taşıdığı değeri vurguladılar. Öğrencilere, yerli ürünleri tercih etmenin ülke ekonomisine katkı sağladığı ve çevre dostu bir tercih olduğu konusunda bilgilendirici aktiviteler düzenlendi. Ekolojik Kültür Okulları, öğrencilerine sadece akademik değil, aynı zamanda çevre bilinci ve yerli üretimin önemi gibi konularda da farkındalık kazandırmayı hedefleyen bir eğitim anlayışını benimsemeye devam ediyor.

e65d6d61-d497-4591-8a83-8eec4ecd2a8b.jpg

Bu etkinlikle birlikte, miniklerin yerli üretimin ve yerli malı kullanımının önemini kavramaları ve bu konuda farkındalık oluşturulması, geleceğin bilinçli tüketicilerinin yetişmesine katkı sağladı. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.