Nel Sanat ve Tasarım Atölyesi Konya'da hizmete girdi

Nel Sanat ve Tasarım Atölyesi Konya'da hizmete girdi
Sanattan resime, resimden ahşaba kadar bir çok içeriği içerisinde barındırdığı Nel Sanat ve Tasarım Atölyesi hizmete girdi.

Necmiye Belkıs Soydabaş'ın işletmeciliğini yaptığı Nel Sanat ve Tasarım Atölyesi Selçuklu'da hizmete girdi. Sanata dair bir çok içeriği bünyesinde barındıran Nel Sanat ve Tasarım Atölyesi'nin açılışına katılım yoğun oldu.

whatsapp-image-2023-07-14-at-11-02-02.jpeg

Açılışta konuşan Dr. Tufan Soydabaş, sanatın ve sanatçının değerli olduğunu ve girişimcilik ruhu ve sanatın birleşmesine vurgu yaptı. Tufan Soydabaş, "Girişimciler ve özellikle genç girişimcilerin sayısı dünya oldukça azaldı. Fakat bireyin içerisindeki kapasiteyi ortaya çıkması açından girişimcilik ruhu önemlidir. Dünyada en büyük şirket patronları bile ufak olarak başlattığı girişimcilik ruhunu dünyaya kanıtlayarak yollarına devam ediyorlar. Sanatın olduğu bu atölyede bu güzel girişimden dolayı kızımı tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

whatsapp-image-2023-07-14-at-11-03-20.jpeg

İşletme sahibi Necmiye Belkıs Soydabaş, katılımcılara teşekkür ederken, "Bugün burada sanatın günümüze yansımasını öğrencilerimize kazandırdık. Hem hayal dünyaları hem de el becerilerinin gelişeceği bu sevimli atölyemiz tüm Konya'ya hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-07-14-at-11-02-48.jpeg

Belkıs Soydabaş, "Sanat ve Tasarım Atölyesi ile öğrencilere, Seramik (Çini), Ahşap ve Metal, Resim ve Kağıt Katlama atölyelerinde hobilerine katkıda bulunuyoruz. Burada el becerileri artan öğrencilerin hayal dünyaları da zenginleşiyor. Çok değerli sanatçılarımız ile birlikte katılımcıların hayal dünyalarını sanata yansıtıyoruz. İlgi oldukça yoğun oldu. Hem sosyal aktivite hem de mental yorgunluğu atmak isteyen herkesi atölyemize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-07-14-at-11-03-20.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum