Nurgül Yeşilçay çileden çıkmıştı! Gökhan Özoğuz'a sinirinin nedeni belli oldu

Nurgül Yeşilçay çileden çıkmıştı! Gökhan Özoğuz'a sinirinin nedeni belli oldu
Oğluyla beraber Athena konserine giden ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, kuliste ziyaret ettiği Gökhan Özoğuz’un tavırlarından rahatsız olunca sosyal medya hesabından sitem dolu sözler sarf ederek isyan etti. Yeşilçay peki neden sinirlenmişti?

Magazin dünyası bu kavgayı konuşuyor! İngiltere’den gelen oğluyla beraber Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay, kulise gittiğinde Gökhan Özoğuz’un tavırlarından rahatsız olduğunu paylaştı.

NURGÜL YEŞİLÇAY, SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

TGRThaber'de aktarılan habere göre; İngiltere’de okuyan oğlu Türkiye’ye gelir gelmez Athena konserine götüren oyuncu Nurgül Yeşilçay, grubun solisti Gökhan Özoğuz’a sitem dolu sözler sarf etti. Sosyal medya hesabından konserden görüntüler paylaşan Yeşilçay, kulise gittiğinde Gökhan’ın tavırlarından rahatsız olduğunu yazdı.

adsiz-tasarim-2023-12-16t091914541.jpg

"KİMSEYİ GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN"

Konserden video paylaşan Yeşilçay, "Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyo çünkü seviyo Athena’yı! Kulise gidiyoruz tebrik için! Ay Gökhan da bi afra tafra! Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı! Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarıyım dedim.” sözleriyle kızgınlığını dile getirdi.

Kaynak:BBN