Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı değişen hayatını itiraf etti! Meğer ne çok sırrı varmış

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı değişen hayatını itiraf etti! Meğer ne çok sırrı varmış
Oyuncu Selahattin Paşalı, kızı Leyla Pera'nın doğumu sonrası hayatında meydana gelen değişiklikleri anlattı. Barış Falay ve Gökçe Bahadır ile birlikte rol aldığı 'Ömer' dizisinde "Ömer Ademoğlu" karakterini canlandıran Paşalı özel hayatını anlattı

Paşalı, yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirtti ve çocuğuyla yeteri kadar vakit geçiremediğini dile getirdi. Ancak hayatın dengelerinin olduğunu ve şimdilerde eşinin bu yükü aldığını ifade etti. Kendisinin de evde olduğu zamanlarda kızıyla ilgileneceğini sözlerine ekledi. Kendisi gibi çalışan ve ailesine zaman ayırmakta zorlanan babalara önerilerde bulunan Paşalı, önceliklerin doğru belirlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Aile hayatının da iş hayatı kadar önemli olduğunu sözlerine ekledi.

selahattin-pasali-lara-tumer.png

2. Sayfa'nın haberine göre, yoğun olarak çalıştığını söyleyen Paşalı, "Çocuğumla çok vakit geçiremiyorum. Hayatta dengeler var. Şimdi anne o yükü alıyor. Ben eve para getirmeye çalışıyorum. Benim de evde olduğum zamanlar olacak" ifadelerini kullandı.

Gece uykusu konusunda da konuşan Selahattin Paşalı, "Sabah set olduğu için ben başka odada yatmak zorunda kalıyorum. Ama anne perişan" dedi.

ll-rffe-cover.jpg

Selahattin Paşalı ile Lara Paşalı, 16 Nisan 2022 tarihinde evlendi. Çiftin Leyla Pera adında bir kızları var.