Sefo BBN Haber’e konuştu

Sefo BBN Haber’e konuştu
Bilmem mi, Isabelle, Görmem Böylesini gibi parçaları ile müzik listelerini adeta sallayan Sefo, BBN Haber Gazetesi muhabiri Ayşegül Mıhoğlugil’e samimi açıklamalarda bulundu.

Bilmem mi, Isabelle, Görmem Böylesini gibi parçaları ile müzik listelerini adeta sallayan Sefo, BBN Haber Gazetesi muhabiri Ayşegül Mıhoğlugil’e samimi açıklamalarda bulundu.

Samsun doğumlu olan başarılı sanatçı Mart 2018'de çıkardığı ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Birbirinden başarılı parçalarla müzik listelerinde adını en üst sıralara taşıyan Sefo, Konyalı hayranları ile bir araya geldi. Konser öncesi BBN Haber’e konuşan Sefo Konya’yı çok sevdiğini belirtti.

“MEVLANA’NIN TÜRBESİNİ ZİYARET ETMEYİ ÇOK İSTİYORUM”

Yerli yabancı turistlerin uğrak noktası olan Mevlana Türbesi’ni ziyaret ermek istediğini belirten Sefo, “Konya denince akıllara Mevlana gelir. Mevlana’nın felsefesi, tasavvuf ile ilgili öğretileri ve hoşgörü ile ilgili düşüncelerini beğeniyorum. Yoğun konser programlarımız dolayısıyla henüz Mevlana’nın türbesini ziyaret etme fırsatı bulamadım. Ama bir sonraki Konya programımda bu ziyareti gerçekleştirmeyi çok istiyorum. Konya dümdüz bir arazi. Şehirde ulaşım da bu bağlamda oldukça rahat. Şehir planlaması oldukça güzel. Konya’yı çok seviyorum ve beğeniyorum” dedi.

b6b15072-df28-4f8b-8839-2ffa917bb3cf.jpg

“KONYALI HAYRANLARIMA TEŞEKKÜRLER”

Konyalı hayranlarına da seslenen Sefo, “Konyalı hayranlarımı çok seviyorum. Enerjileri gerçekten mükemmel. Bugün beni yalnız bırakmadıkları ve alanı tıklım tıklım doldurdukları için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

emre8268.jpg

SEFO’DAN HAYRANLARINA ALBÜM MÜJDESİ

Okuyucularımıza yeni albüm müjdesini de veren Sefo, “Şu anda bir albüm çalışması sürdürüyorum. En az 16-17 şarkı olacak şekilde bir albüm planlıyorum. Mart ya da Nisan ayı gibi yayınlamayı düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

sefo.jpg

“ETLİEKMEĞİ ÇOK SEVİYORUM”

Etliekmeği çok sevdiğini belirten Sefo konser sonrası etliekmek yemeye gideceğini kaydederken Konya’ya her geldiğinde etliekmek yemeden gitmediğini de sözlerine ekledi. Sefo, “Samsun’da da pide var. Etliekmek ve Samsun pidesi birbirine çok benziyor. Hamur işi ve etin buluşması beni mutlu ediyor. Konya’da da etliekmek yemeyi çok seviyorum” şeklinde konuştu. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.