KONYA HABER
Konya
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3145 %0,24
48,6933 %0,45
4.835,47 % -0,44
Ara
BBN Haber Magazin Ustalığı kaliteye dönüştüren adres ‘Atabey Kokoreç&Tantuni’

Ustalığı kaliteye dönüştüren adres ‘Atabey Kokoreç&Tantuni’

Uzun yıllar sektörün öncü isimlerinden olan Atabey Kokoreç&Tantuni, misafirlerine kusursuz himet verme gayesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Okunma Süresi: 2 dk

Uzun yıllar sektörün öncü isimlerinden olan Atabey Kokoreç&Tantuni, misafirlerine kusursuz himet verme gayesi ile çalışmalarını sürdürüyor. İşletme sahibi Saffet Durmuş, Atabey Kokoreç&Tantuni firması ile sektöre giriş hikayesinden anlattı. Durmuş, “Ustalığımızı tantuni ve özellikle kokoreç sever insanların çok iyi bildiğini biliyorduk ve zamanla bu sektörde kendi işletmemizin olması gerektiğinin farkına vardık. Serüvendeki ortaya çıkan bu işletmenin her noktası el emeği göz nurudur, her noktasında hepimizin emeği büyüktür” dedi.

SAĞLIKLI, DOĞAL GIDA TÜKETİMİ

Ürünlerinde dikkat ettikleri hususlara değinen Saffet Durmuş; “Herşeyden önce sağlıklı ve doğal gıda tüketiminden yanayız ve müşterilerimizde sunumlarımızdan, dükkandaki hijyenimizden bizi çok iyi tanırlar. Bizim ürünlerimizi farklı kılan en büyük özellik hiçbir şekilde hile yapmadan insanlara aldığımız paranın karşılığını sonuna kadar vermeye çalışmamız ve kendimizin yiyip içmediğimiz ürünleri müşteriye sunmamamızdır. Etin en kalitelisini kullanmaktayız, kokoreçi özenle temizletip bizzat kendimiz günlük kuzudan sardırmaktayız, içecek grubumuz olan turşu suyu, şalgam ve yayık ayran açık ürünler olup tamamen doğal ve katkısızdır ve kapalı içecek bulundurmadan paketlere cam kavanozlarda sunmaktayız” ifadelerini kullandı.

ŞUBELEŞMEMİZ İSTENİYOR

Şubeleşme konusunda müşterilerin ısrarları olduğunu belirten Durmuş; “Müşterilerimiz bizi tercih etmelerinin sebeplerini şöyle sıralıyorlar;temiz olmamız, nazik iletişim kuruyor olmamız, lezzetimizin kimsede olmayışı gibi özellikler olduğunu söylüyorlar. Hatta bazı il dışından gelen müşterilerimizden en çok duyduklarımız ise yaşadıkları şehre şube açmamızı istemeleri oluyor. Konya'da ne kadar sevildiğimizi biliyorduk fakat farklı şehirlerde de popüler olmaya başlamamız bizi gelecek için heyecanlandırıyor” diye konuştu.

TANTUNİ ATABEY’DEN OLMALI

Lezzetine doyum olmayan tantuni hakkında yorumunu paylaşan Dursun; “Tantuninin sırrı bellidir. İyi bir tantuni öncelikle Atabey'den olmalı ve sırrı bizde kalmalıdır. Bu lezzeti merak eden ve müdavimi olmak isteyenleri de lezzetleri tatmak için bekleriz” şeklinde sözlerini sonlandırdı. Nihal KAVAK

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *