Yalı Çapkını dizisine geri dönüyorlar! Seyircilerin hiç sevmediği karakterlerdi

Yalı Çapkını dizisine geri dönüyorlar! Seyircilerin hiç sevmediği karakterlerdi
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinde flaş gelişmeler! "Yalı Çapkını"nda büyük bomba patlıyor, ikisi birden dönüyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

Yalı Çapkını dizisi bu sezon yine en çok konuşulan projelerin başında geliyor. OGM Pictures imzalı dizide tansiyon düşmek bilmiyor. Genç kuşağın iki gözde oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünü paylaştığı dizide flaş bir gelişme yaşanacak.

Geçen sezon diziye Pelin karakteriyle damga vuran başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman ile annesi Zerrin’e hayat veren Toprak Sağlam geçen sezon veda ettikleri diziye geri dönüyor. Yurt dışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ile annesinin diziye nasıl bir hikâyeyle döneceği ise merak konusu…

snapinsta-app-344783745-639363608006627-6419195537113849110-n-1080-1024x662.jpg

SEYİRCİLER HİÇ SEVMİYORDU

Pelin karakteri ve Zerrin karakteri hiç sevilmiyordu. Yalı Çapkını dizisinin seyircileri bu iki karakter diziden ayrıldıktan sonra çok mutlu olmuştu.

KÖTÜ HABER HERKESİ ÜZDÜ

Pelin ve Zerrin karakterinin yeniden Yalı Çapkını dizisine gelecek olması tüm seyircileri derinden üzdü. İki karakterin final bölümüne kadar dizide yer alacağı konuşuluyor.