BALIK PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI: BUĞULAMA

BALIK PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI: BUĞULAMA

BALIK PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI: BUĞULAMA

Fileto ve yumuşak etli balıklar buğulamaya en uygun balıklardır. Buğulama tekniği ile pişirilirken kapaklı bir kap kullanmaya özen göstermelisiniz. Nedeni ise balığın neminin kaybolmasını engellemektir. Buğulama balık pişirirken balığınızı lezzetlendirmek adına farklı sebzeler, soslar ve baharatlar ekleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.