Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Milföyleri dondurucudan çıkarın ve 10 dakika kadar yumuşamasını bekleyin(kırılmadan bükülecek kadar çözülse yeterli)

4 kare milföyü fırın tepsisine yerleştirin, her birinin ortasına taze peynir koyun ve kenarlarında 1 cm pay bırakarak yayın.

Üstlerine 1 er yemek kaşığı reçel koyun.

Kapak yapacağınız milföylerden kurabiye keskisi ya da bıçak yardımıyla minik kalpler çıkarın.

Reçelli tabanların üstüne yerleştirin ve açılmaması için kenarlarından çatalla geçin.

Yumurta sarısı sürün, 200 derece önceden ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin. İster sıcak dondurmayla isterseniz de soğuk kendi başına servis yapın.

MALZEMELER:

8 adet kare milföy

4 yemek kaşığı taze peynir

4 yemek kaşığı ahududu reçeli

1 yumurtanın sarısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.