Torku hangi şekeri kullanıyor?

Torku hangi şekeri kullanıyor?

Torku ürünlerinde hangi şekeri kullanıyor? Torku şekerleri nasıl üretiyor? Cevabı haberimizde...

Torku markası, ürünlerini tohumdan sofranıza, çatalınıza kadar her aşamada güvenilir bir gıda zinciri sistemi ile sunma ilkesini benimsemektedir. Ürettiği ürünlerin çoğu hammaddesi, yerel çiftçiler tarafından üretilmekte, böylece yerel ekonomiye de katkı sağlanmaktadır.

torku-seker.jpg

DOĞAL ŞEKER PANCARI VE KONYA ŞEKER GÜVENCESİ
Torku’nun sunduğu doğal şeker pancarının en tatlı hali, Konya Şeker güvencesiyle tüketicilere ulaşmaktadır. Güvenilir gıda politikası gereği, Torku, GDO’suz şeker pancarı tohumları ile üretim sürecine başlamaktadır. Bu süreç, pancarın yetişmesi aşamasında çiftçilere verilen eğitimler ve desteklerle devam etmektedir. Konya Şeker, Türkiye’deki şeker üretiminin dörtte birini, yüksek teknolojiye sahip iki fabrikasıyla gerçekleştirmekte ve bu sayede tüketicilere kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmaktadır.

ŞEKERDEN ÇİKOLATAYA, BİSKÜVİLERDEN KEKLERE
Torku, güvenilir gıda politikası çerçevesinde sadece şekerde değil, bu şekeri hammadde olarak kullandığı çikolata, bisküvi, kek ve gofret gibi ürünlerinde de yüksek kalite standartlarından ödün vermemektedir. Her bir ürün, kaliteli hammaddelerin yanı sıra, deneyimli Ar-Ge uzmanları tarafından geliştirilen özel tariflerle üretilmektedir. Bu sayede, Torku ürünleri sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı birer gıda seçeneği sunmaktadır.

torku-fabrikasi.jpg

Torku’nun kullandığı şeker, doğal şeker pancarından elde edilmekte ve yüksek kaliteli, GDO’suz ürünlerle tüketicilere sunulmaktadır. Markanın güvenilir gıda zinciri ve yerel üretim anlayışı, tüketicilere sağlıklı ve lezzetli ürünler sunma amacını desteklemektedir.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.