Araç sahipleri şokta! TÜVTÜRK'te sistem çöktü

Araç sahipleri şokta! TÜVTÜRK'te sistem çöktü
Otomobil sahiplerinin 2 yılda bir yaptırdığı muayene hizmeti olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'nda sistem çöktü.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'na bu sabah giden bir çok vatandaş büyük bir şok ile karşılaştı. Araç sahipleri uzun kuyrukluklarda problem yaşarken, randevu saati geçen binlerce sürücü sisteme isyan etti. TÜVTÜRK yetkilileri sistemin Türkiye genelinde gittiğini belirterek bir kaç saat içerisinde geleceğini aktardı. BBN Haber'e açıklama yapan TÜVTÜRK Genel Merkezi yetkilileri, "Türkiye genelinde bir problem var. Destek birimimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede araç sahiplerine hizmet vereceğiz" ifadelerine yer verdiler.

TÜVTÜRK RESMİ HESAPTAN DUYURDU

TÜVTÜRK'ün resmi hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, "Değerli müşterilerimiz, Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır ve araç muayene işlemleri de bu durumdan etkilenmektedir. Kurumumuz, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve en kısa sürede muayene işlemlerine devam edilebilmesi için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

TÜVTÜRK MESAİ SAATLERİ

TÜVTÜRK mesai saatleri haftanın altı günü için belirlendi ve bu günler dâhilinde TÜVTÜRK'ten hizmet almak mümkün. TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarının çalışma saatleri genel olarak TÜVTÜRK'ün belirlediği standart çalışma saatleriyle uyumlu. TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarının genel çalışma saatleri şu şekildedir: Hafta içi: 08:30 - 17:30 - Cumartesi: 08:30 - 17:30 - Pazar: Kapalı
Bu saatler, istasyonlar arasında farklılık gösterebilir, bu nedenle muayene öncesinde en yakın istasyonun çalışma saatlerini kontrol etmek faydalı olacaktır.

TÜVTÜRK'TE NELER YAPILIYOR?
Araç Muayene İstasyonlarında verilen hizmetler
Periyodik Araç Muayenesi
Yola Elverişlilik Muayenesi
Tadilat Sonrası Muayene, Zorunlu Muayene
Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü
Tespit

*CİHAD ALPAN

İlgili Haberler

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum