Motosiklet mi? Otomobil mi? Bilinmiyor, Avrupa'dan önce Türkiye'de satışa çıkıyor

Motosiklet mi? Otomobil mi? Bilinmiyor, Avrupa'dan önce Türkiye'de satışa çıkıyor
Hollanda’da 1994 yılında serüvenine başlayan Carver markası da GRS Automobility’nin önümüzdeki ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak. Otomobil mi? Motosiklet mi? Sorusunu akla getiren aracın özellikleri belli oldu.

Kayak sporundaki “carving” kelimesinden ilham alarak Hollanda’da 1994 yılında serüvenine başlayan Carver markası da GRS Automobility’nin önümüzdeki ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunmaya başlayacağı bir diğer marka olarak öne çıkıyor. Bir asırlık köklü geçmişe sahip Gürses Grup, mobilite kavramını değiştirecek adımlarla Türkiye otomotiv pazarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

carver-2.jpg

Gürses Grup çatısı altında yer alan mobilite şirketi GRS Automobility, ilk etapta yepyeni iki farklı markayla yolculuğa çıkıyor. Şehir içi yolculukları pratik hale getiren Carver, kompakt boyutları ve 1+1 oturma düzeniyle eğlenceli, akıllı ve ekonomik seyahat çözümleri sunuyor. Carver’ı rakiplerinden ayıran en büyük unsur ise Dynamic Vehicle Control sistemi sayesinde Tıpkı motosikletlerde olduğu gibi virajlarda belli bir açıda yana yatabilmesi ve böylelikle çok daha güvenli ve stabil bir sürüş deneyimi sağlaması oluyor.

neta-u-2.jpg

Aralık ayında Neta U yollarla buluşuyor

2022 yılında 150 bin adet elektrikli araç satışına ulaşarak Dünya çapındaki elektrikli araç üreticileri arasında kendine ilk 10’da yer bulanHozonNeta, 2024 yılında gireceği Avrupa pazarından önce Türkiye’de satışa sunuluyor. Güvenlik ve tasarım özellikleri, teknoloji ve donanım seviyesi, yüksek kalite standartlarıyla iddialı yeni nesilotomobiller geliştiren Neta, ilk etapta kompakt SUV modeli olanve tamamen yeni bir elektrikli araç platformu üzerinde inşa edilen NetaUmodeliyle Türkiye’de aralık ayında yollara çıkacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.