Togg, sanayi esnafının işlerini mi bitirecek? Konyalı sanayici açıkladı

Togg, sanayi esnafının işlerini mi bitirecek? Konyalı sanayici açıkladı
Elektrikli araçların artması ile birlikte dizel ve benzinli araçların devri resmen bitiyor. Bu kapsamda sanayi esnafı zarar edecek mi?

Konyalı sanayi esnaflarından Hasan Bey, Togg ile ilgili memnuniyeti dile getirdi. Hasan Bey, "Ben Konya'da dizel araçların ısıtma bujisini üretiyorum. Ticari anlamda elektirkli arabanın çogalması benim yaptığım üretimin bitmesi demek.
Fakat milli duygularım kendi ticari kazancımdan çok daha ağır bastı.

fb-img-1716569399021.jpg

Daha fazla beklemeden Nisan ayının 15'inde T10X siparişi verdim. Geçen cuma akşamı aracımı teslim aldım. Bu kadar sorunsuz bu kadar kolay öğrenecegim hiç aklıma gelmezdi. Çok zorlanacağımı düşünmüştüm. Fakat hiç zorlanmadım, korktuğum gibi de olmadı. 1000 km yaptım İnanılmaz memnunum ve ülkem ile gurur duyuyorum. Yaparsak en iyisini yaparız dönemi çoktan başlamış. Temiz enerji ve enerjide dışa bağımlılığı azaltacak elektirikli aracımızı iyiki almışım. Çok mutluyum çok heyacanlıyım çünkü benim ülkemin markası benim ülkemin mühendislerinin tasarımı. Heyecanım bundan dolayıdır. Bütün alan ve alacak kardeşlerime hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.