“BİZLER BU DAVANIN HİZMETKARLARIYIZ”

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, 28 Mart’ta gerçekleşecek kongre süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Görev tekrar verilir, verilmez. Bizler bu davanın hizmetkârları olarak çalışmalara devam edeceğiz” dedi
“BİZLER BU DAVANIN HİZMETKARLARIYIZ”

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, siyasi gündeme ilişkin BBN Haber’e samimi açıklamalarda bulundu. Siyasi hayatına 2014 yılında AK Parti il yönetimi ile başladığını belirten Başkan Dolular, “Görevim 2014 yılında Taşkent Koordinatörlüğü ile başladı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu davaya hizmet etmek için AK Parti ile yola çıktım. Bu davaya hizmet etmek bu dava yolunda vatandaşlarımıza hizmet etmek, onur duyacağımız bir konu. Geleceğimizin yeni Türkiye’sini oluşturan AK Parti’nin dava anlayışıyla siyasete adım atmakla çok doğru bir karar verdim” dedi.

“BİZLER BU DAVANIN HİZMETKARLARIYIZ”

“AMACIMIZ MAKAM MEVKİ DEĞİL”

2 yıldır ilçe başkanlığı görevini üstlendiğini söyleyen Başkan Dolular, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyorum. Biz hizmet için buradayız. Amacımız makam, mevki, koltuk değil. Bizler hizmet insanlarıyız. Bu bağlamda Belediye başkanımızla bir uyum içerisinde Meram’a ve halkımıza hizmet ediyoruz. AK Parti, Türkiye’de 81 ilde teşkilatlanmasını uzun yıllardır tamamlamış tek partidir. Meram ilçe teşkilatında da ana kademe, gençlik kolları, genç bayan komisyonu yeni seçmen birimi olarak 5 birimimiz var. 25’er kişi yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız var. Bütün mahallerimizde, mahalle başkanlarımız, mahalle yönetim kurulu üyelerimiz var. Tüm kademelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

“SİYASET YAPMIYORUZ, TEŞKİLATÇILIK YAPIYORUZ”

Önceliklerinin her zaman teşkilat olduğunu belirten Başkan Dolular, Meram’da gözle görülür bir başarının olduğunu belirtti. Konu ile ilgili konuşan Başkan Dolular, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler siyaset yapmıyoruz, teşkilatçılık yapıyoruz.  Teşkilattaki diğer arkadaşlarımızda aynı ideal ve doğrultuda hizmet ediyor. Öncelik birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmaların tamamını ortak kararla yapmak. Bir mahallemizle ilgili herhangi bir konu olduğunda o mahallemizin mahalle başkanı ve yönetimi ile görüşerek çalışmalarımızı ortak istişare ile yönetiyoruz. Buda reisimizin bize öğretmiş olduğu bir olgu.”

“BİZ HER ZAMAN BU DAVANIN HİZMETÇİSİYİZ”

28 Mart’ta Meram İlçe Teşkilatı’nın kongresinin olacağını da sözlerine ekleyen Dolular, “Kongrelerimiz başladı. 28 Mart’ta Meram İlçe Teşkilatının kongresini yapacağız. Davanın hangi noktasında olursa olsun hizmet her zaman hizmettir. Görev tekrar verilir, verilmez önemli değil. Biz bu davanın her zaman hizmetçisiyiz. Şu an yoğun bir şekilde kongremize hazırlanıyoruz. Kongreler teşkilat çalışmalarının sergilendiği ve yeni bir enerjinin ve coşkunun getirildiği bayram günlerimizdir. Bizde bu bağlamda hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz.”

“MERAM ORTADA SIKIŞMIŞ BİR İLÇE”

Meram ilçesinin avantaj ve dezavantajlarını dile getiren Dolular, “Meram’ın avantajı ve dezavantajı var. Bizler idareciler olarak dezavantajları gündemimize alarak onları düzeltme noktasında çalışıyoruz. Meram çok ortada sıkışmış bir ilçe ve 4 tarafı sarılmış durumda. Bir tarafta Karatay ilçemiz bir tarafta Selçuklu İlçemiz diğer tarafında su havzası ve yapılaşmanın yasak olduğu bölgeler. Bir şehir olarak düşündüğümüzde kıskacın arasında kalmış durumda. Yenilenme, yeni imar yeni yatırımları oldukça zor. Arkeolojik sit alanlarının yoğunluklu olarak bulunduğu bir bölge olması dolayısıyla da proje üretmek oldukça güç. Belediyelerin en büyük gelirleri yapılaşma ve arsa üretmeyle meydana gelir. Arsa üretemiyorsunuz, yeni yapılaşmanın önünü açamıyorsunuz. Böyle olunca geliriniz de bu manada azaldığı için zorluklar yaşanıyor” ifadelerine yer verdi.  Yeni dönem belediye başkanları ile uyum içerisinde çalışıldığını ifade eden Dolular, her ilçenin ayrı bir karakteristik özelliği olduğunu ve birbirleri ile kıyaslanmasının doğru olmadığını belirtti. Ayşegül Ertul

“BİZLER BU DAVANIN HİZMETKARLARIYIZ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.