“BÜTÜN ARGÜMANLARI YAPTIRMAMAK, OLDURMAMAK ÜZERE”

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Diğer siyasi oluşumlara baktığımız zaman insanımızda bir şeyler verebilecek görüntü çizmiyorlar. Bütün siyasi argümanları AK Parti’nin yaptığı projeleri yaptırmamak, oldurmamak üzerine” dedi
“BÜTÜN ARGÜMANLARI YAPTIRMAMAK, OLDURMAMAK ÜZERE”

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, siyasi gündeme ilişin BBN Haber’e değerlendirmelerde bulundu. 2014 yılından bu yana Selçuklu ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Özer, ilçede özellikle gençlere yönelik çalışmalar başta olmak üzere önemli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Başkan Özer, “Selçuklu’da, Türkiye’nin en büyük partisinin temsilcisi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz.  Pek çok ilden hatta ilçeden büyük bir ilçeyiz. 660 bini aşan bir nüfusumuz var. Bu nüfusun önemli bir kısmı gençlerden oluşuyor. Güncel meseleleri yakından takip eden, eğitim seviyesi yüksek, ekonomik olarak da Konya standardının da üzerinde bir seçmen kitlesine sahibiz. Bütün güncel ihtiyaçlar, talepler Selçuklu Belediyemizin de gündemimde. Beklentisi yüksek olan bir ilçeyiz ama karşılayacak standartta da güçlü bir belediyemiz var. Özellikle bu anlamda Selçuklu örnek gösterilecek bir hizmet alanına sahip. Gençlerimizin talepleri bizim açımızdan öncelikli talepler olarak görülüyor ve bu konuyla ilgili çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik kollarımız aktif bir şekilde hem üniversite öğrencileri ile hem de genç nüfusla iletişim kurma noktasında sürekli sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Organizasyonlar, spor ve kültürel faaliyetler yapılıyor. Her yerde örgütlenmeye ve gençlerle temas etmeye gayret ediyoruz. Belediyemizin de gençleri merkezine alan pek çok faaliyeti var. SEDEP gibi Türkiye’ye mal olmuş bir etkinlikten tutun da spor kompleksleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri ve daha nicesi. Bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor” ifadelerine yer verdi.

“BÜTÜN ARGÜMANLARI YAPTIRMAMAK, OLDURMAMAK ÜZERE”

“HER YAŞ GRUBUNUN İSTEĞİ FARKLI”

Selçuklu’da her yaş grubunun farklı beklentileri olduğunu söyleyen Özer, “Sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde kadınlar lokali, yaşlılarla ilgili sosyal mekanlar bizlere öncelikli talepler olarak geliyor. Gençlerinde daha çok spor sosyal etkinlik talepleri oluyor. Alt yapıyla ilgili şehrin büyüyen yüzü olmamız dolayısıyla bölgesel sorunlar oluşabiliyor. Eski yerlerin dönüşümü ile alakalı istekler oluyor. Bunların çözümü noktasında da gayret içerisindeyiz” dedi.

“METRO KONYA TARİHİNİN EN BÜYÜK KAMU YATIRIMI”

Konya’nın trafik sorununun son yıllarda hızla arttığını söyleyen Başkan Özer, özellikle Metro Projesi’nin bu sorunu ortadan kaldırma noktasında önem arz ettiğini belirtti. Özer, “Konya özelinde baktığımız zaman trafik hayatımızda artık sorun diye niteleyebileceğimiz duruma geldi. Şehrin büyüyen nüfusu ve gelir seviyesindeki artış ile insanların sahip olduğu araç sayıları ciddi oranda arttı. Çözümü ile alakalı ciddi çözümler var. Metro Konya’nın tarihinde almış olduğu en büyük kamu yatırımı ve Cumhurbaşkanımızın da şehrimize vermiş olduğu değerin bir göstergesi. Konya, emsalleri içerisinde ilk defa böyle bir yatırıma sahip olan şehir haline geldi. Çok yakında da temeli atılacak. Konya’nın sadece gelecekteki trafik sorununu çözmekle kalmayacak Konya’ya level atlatacak bir yatırım. Şehrimizde olmasını arzu ettiğimiz önemli etkinliklerin daha ön plana çıkmasını sağlayacak önemli bir alt yapı yatırımı. Yapım aşamasında bir takım sıkıntılar yaşanacak belki ama sonrasında Konya’nın trafik problemini ortadan kaldıracak. Çevre yolu çalışması ve banliyö hattı da tamamlandığı zaman Konya, Türkiye’nin trafik anlamında en rahat şehirlerinden bir tanesi haline gelecek.

“KONYA’NIN CİDDİ BİR TEVECCÜHÜ VAR”

Konya halkının AK Parti’ye ciddi bir teveccüh gösterdiğini belirten Başkan Özer konu ile ilgili şunları söyledi; “Konya kadim bir medeniyetin başkenti. Bunu siyasi perspektifin ötesinde medeniyetin temel bir direği olarak gösterebiliriz. Konya’daki insanımız sadece kendisiyle ilgili, şehriyle ilgili değil bu coğrafyada yaşamanın gereklerinin bilincinde olan, Türkiye’nin geçmişini, geleceğini çok iyi analiz edip kendi değerlerine en yakın duruşu gösterenlerle her koşulda bir arada olmayı becermiş bir halktır. Bunun gereğini de yerine getirmektedir.”

“BÜTÜN ARGÜMANLARI YAPTIRMAMAK ÜZERİNE”

Yeni kurulan siyasi oluşumlarla ilgili de değerlendirmede bulunan Özer, “Diğer siyasi oluşumlara baktığımız zaman insanımızda bir şeyler verebilecek görüntü çizmiyorlar. Bütün siyasi argümanları AK Parti’nin yaptığı projelerin yaptırılamaması üzerine. Oldurmamak, itiraz etmek üzerine bir siyasi literatürleri var. Bizim 17-18 senedir bu ülkede yaptıklarımız ortada. 2023 hedeflerimiz var, dolayısıyla bizim insanımıza söyleyeceğimiz pek çok söz, yapacağımız pek çok iş var. Ama AK Parti dışındaki hiçbir siyasi partinin bir tane de ‘yapacağım, ülkeye, şehre şu şekilde hizmet edeceğim’ diyebilecekleri üretkenlikleri yok. İnsanımızda bunu görüyor. Konyalılar bu manada çok iyi okuyorlar. Bizlere en büyük desteği veriyorlar. Biz de bu sorumlulukla bu desteğin bilinci ile çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“TEMEL MANTIĞIMIZ MİLLET”

“Bir dönem birlikte omuz omuza verip bu davada gayret ettiğimiz insanların bir kısmının farklı arayışlar içerisinde olduğunu görüyoruz” diyen Özer şunları söyledi;  “Ama bizim temel mantığımız millet. Bir takım hedeflerimiz değerlerimiz var. Biz bu değerlerin hiç birinden sapmadık. Bulundukları noktanın bu millete, topluma, bu milletin geleceğine mi yoksa Türkiye’nin 17-18 senede kat ettiği yolu hazmedemeyen içerdeki ve dışlardaki bir takım topluluklara mı yarayacağını iyi etüt etmeleri gerektiğini düşünüyorum.” Ayşegül Ertul

“BÜTÜN ARGÜMANLARI YAPTIRMAMAK, OLDURMAMAK ÜZERE”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.