Genç: Teşkilatçılık yük almaktır

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay ilçesinde çalışmaların hız kesmeden devam ettiği bilgisini paylaşarak, hedeflerini en iyi şekilde teşkilatçılık yapmak olduğunu söyledi. “Teşkilatçılık yük olmamaktır, yük almaktır” diyen Genç, hedeflerinin bu doğrultuda devam edeceğini aktardı
Genç: Teşkilatçılık yük almaktır

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü görevinde hedeflerinin Karatay bölgesinde çıtayı daha da yükseltmek olduğunu söyledi. Amaçlarının en iyi şekilde teşkilatçılık yapmak olduğunu belirten Genç, bu bağlamda çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Konu ile ilgili konuşan Genç, “2014 yılının başlarında göreve geldim. Hedeflerimiz en iyi şekilde teşkilatçılık yapmak ve bununla beraber Karatay’ımızda en yüksek oy oranı almaktı. Biz bu hedeflere ulaştık. Ama siyasette hedefin sonu yoktur. Her zaman çıta yüksektir.  Özellikle Karatay’da çıta daha da yüksektir. Bu bağlamda Karatay’da çıtayı yüksek tutmak için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“KARATAY’DAKİ SORUMLULUK OLDUKÇA BÜYÜK”

Karatay bölgesindeki sorumluluğun önemine değinen Genç, “Seçim deyince Türkiye’de Konya akıllara gelir, Konya deyince de akıllara Karatay ilçesi gelir. Bu sebeple Karatay’daki sorumluluk çok büyüktür. Biz de bu sorumluluğumuzu, dava anlayışımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz ve hedeflerimiz bu doğrultuda devam ediyor” dedi.

Genç: Teşkilatçılık yük almaktır

“KARATAY’DA HER ZAMAN BAŞARI VARDIR”

31 Mart yerel seçimlerinde Karatay’ın Türkiye genelinde rekor bir oy aldığını da anımsatan Başkan Genç, “Teşkilatçılık yük almaktır yük olmamaktır. O yüzden biz eğer davamıza partimize bir nebze yardım etmiş, yük almışsak bizlere ne mutlu. Tabi Karatay olarak 31 Mart Yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile yüksek oy aldık ve Türkiye’de 1. Si olduk. Bu da bizi oldukça gururlandırdı. İnşallah bu başarımız artarak devam eder. Karatay’da her zaman başarı vardır. Önemli olan zirveyi koruyabilmektir ve daha yüksek hedeflere ulaşabilmektir” şeklinde konuştu.

“KARATAY’DA ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Karatay’da önemli bir sorunun olmadığını belirten Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü; “Karatay ilçemizde çok ciddi bir problemimiz yok. Belediye başkanımız, kurumlarımız ve bizler Karatay’ın parlak geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Ufak tefek meseleler oluyor. Bizler de onları elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bölgede devam eden Şehir Hastanemiz var ve Şehir Hastanesi Karatay için prestij oluşturacak. İnşallah 2020 yılında hizmete açılacak. Aynı zamanda Metromuz geliyor. Önümüzdeki aylarda temelleri atılacak. Tramvay hattımız geldi. Çevre yolumuz yapılıyor ve Karatay’dan geçecek. Yani Karatay’ın büyük bir sorunu yok. Yatırım ve çalışmalarımız devam ediyor. Anında giderilmesi gereken konulara çabucak müdahale ediyoruz. Fakat süreç içerisinde çözülmesi gereken konular varsa onların da takipçisi oluyoruz.”

“KURUM VE KURULUŞLARLA İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Aylık istişare toplantıları ile Karatay’ın sorunlarını dile getirdiklerini belirten Genç, “Belediye, kurum Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğümüz, Emniyet müdürlüğümüz olsun aylık toplantılarla bir araya geliyor ve Karatay’da sorunlar varsa çözümü noktasında istişare halinde konuları çözüme ulaştırıyoruz” diye konuştu.

“EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR”

Karatay’ın sorunlu mahallelerinde de çalışmaların sürdüğünü aktaran Genç, “Yine sorunlu mahallelerimizle ilgili Emniyet Müdürlüğümüzle sürekli istişare halindeyiz. Bölgede çeşitli çalışmalar ve eğitim seminerleri yapıyoruz. Kaymakamlığımızın açtığı kurslar var. Dikiş nakış kurslarından tutun da sepet örme gibi birçok faaliyete öncülük ediyoruz. İlerisi için daha güzel kurslar açmayı hedefliyoruz. Bölge halkı bu kurslar sayesinde meslek edinebilecek” ifadelerine yer verdi. (Ayşegül Ertul)

Genç: Teşkilatçılık yük almaktır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.