“KONYA’NIN DAVUTOĞLU’NA VEFA BORCU VAR”

Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak, partisinin Konya’da teveccühle karşılandığını söyleyerek Konyalının Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na vefa borcunun olduğunu belitti
“KONYA’NIN DAVUTOĞLU’NA VEFA BORCU VAR”

Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak, BBN Haber’e açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi’nin hem Türkiye’de hem de Konya’da ses getireceğini belirten Bozkulak, partinin yaşatılabilmesi adına güçlü kadrolarla çalışmalara başlayacağını belirtti. Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olması dolasıyla şehre ayrı bir önem verdiğini aktaran Bozkulak, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Konyalı. Bu nedenle Konya’ya oldukça önem veriyor. Bizler de Konya’mızda ön planda olmak zorundayız. Diğer illerden daha fazla çalışarak partimizin ön plana çıkması için hedeflerimizi bu doğrultuda şekillendirmek zorundayız. Çünkü Konya Anadolu’nun ve Selçuklunun başkenti. Bu nedenle Konya’da çok çalışarak partimizi güzel konuma getireceğiz” diye konuştu.

“BAŞBAKANLIK DÖNEMİNDE ÖNEMLİ HİZMETLER”

Konya’nın Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na vefa borcu olduğunu öne süren Bozkulak,  “Konya’nın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na vefa borcu var. Çünkü Konya, Sayın Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde önemli hizmetler aldı. Borcumuzu bir şekilde ödememiz gerekiyor. Biz Karatay’da bu doğrultuda çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacak ve elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

“PARTİMİZ KONYA’DA TEVECCÜHLE KARŞILANDI”

Konya’da Gelecek Partisi’nin güzel bir şekilde karşılandığını ve vatandaş tarafından ciddi bir teveccüh aldığını belirten Bozkulak, “Konyalı Ahmet Davutoğlu’nu çok seviyor. Partimizin kuruluşunu açıkladığımız zamandan bu zamana kadar her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Bir takım spekülasyonlar oldu fakat vatandaşımız tarafından partimize büyük bir sempati ve teveccüh var. Bunun sonuçlarını önümüzdeki günlerde kuvvetli ekiplerimiz kurarak bir sonraki seçim safhasında fazlasıyla göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ÖNCE ADALET VE AHLAK”

Öncelikli hedeflerinin adaleti sağlamak olduğunu belirten Bozkulak, “Adalet olmadan hiç bir şey olmaz. Öncelikli olarak adaleti tahsis etmemiz gerekiyor. Adalet ve ahlak olmazsa hiç bir durumda başarı sağlanması mümkün olmaz. Ülkemizde adalet kalmadı, adalete güven kalmadı. Bu nedenle Gelecek Partisi olarak adaleti sağlamak için geliyoruz. Ahlakı tahsis etmek içi geliyoruz. Daha önceki yıllara baktığımızda adalet güzel bir şekilde işliyordu ve ahlak vardı. Ama maalesef ahlaki bir çöküş içerisindeyiz. Tüm bu olguları Gelecek Partisi ile birlikte yeniden sağlayacağız” dedi.

“GELECEK PARTİSİNİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” 

Partilerinde siyaseten etkisi olan ve geçtiğimiz dönemlerde farklı partilerde görev yapmış donanımlı isimlerin olduğunu belirten Bozkulak, “Ekibimizde ciddi arkadaşlar var. Ömer Ünal, Musa Arat ve Hasan Ekici bu isimlerden birkaçı. Bu isimler siyasette başarılı isimler. Gelecek Partisi güzel bir ekiple kuruluyor. Gelecek Partisini geleceğe taşıyacağız. Ehliyetli liyakatli kadrolarla geliyoruz. Son dönemde birçok kamu kurumları ehliyetsiz, liyakatsiz kişilerin ellerinde. Bunun önüne geçmek içinde başarılı kadrolarımızla geliyoruz” şeklinde konuştu.

“DAVUTOĞLU MART AYINDA KONYA’YA GELECEK”

Mehmet Emin Bozkulak, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun mart ayında Konya’ya il başkanlığının açılışına geleceğini ve Konyalılarla bir araya geleceğini söyledi. Ayşegül Ertul

“KONYA’NIN DAVUTOĞLU’NA VEFA BORCU VAR”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.