Antiviral temizliğin adresi;: Mutlu Hijyen Teknolojileri

Antiviral temizliğin adresi;: Mutlu Hijyen Teknolojileri

Pandemi öncesi gözle görülemeyen bir şeyi neden yok edelim düşüncesi vardı. Ama gözle görülemeyen virüsler bizi yok etmeye başlayınca tedbirler arttı

HEM ZARARSIZ HEM VİRÜSLERİ ÖLDÜRÜYOR

Kullanılan temizlik ürünlerinin zararlarına değinen Muhammed Bakır İpek; “Temizlikte kullanılan çamaşır suyu bakterileri yüzde yüz, sirke ise yüzde yetmiş yok eder ancak bizim hedefimiz patojen bakterilerdir. Onlar da bakterinin yüzde otuzluk kısmını oluşturmaktadır. Yüzde yetmişlik oran zaten faydalı bakterilerdir. Çamaşır suyu ayrıca sağlık açısından zararlı olduğu için sürekli kullanıma uygun değildir. Biz hem zararsız, hem de bakteri öldüren temizleyiciler kullanmaktayız” dedi.

ORTAMIN KULLANABİLİR OLMASI ÖNEMLİDİR

Dezenfekte çalışmalarında dikkat ettikleri hususları dile getiren İpek; “Dezenfekte işleminde en hassas olduğumuz konu bulunan ortamın yeterince temizlenmediği konusudur. Temizlik işlemi sonrası ortamın kullanılabilir olması en önemli konulardan biridir. Bu sebeple dezenfekte işlemleri öncesinde ofis ve ev ortamındaki eşyaları olabildiğince ortamda bulundurmamaya özen gösteriliyor. Bu konuda ofis ve ev ortamında etrafta bulunan gereçlerin kaldırılması bizim için en dikkat edilen mevzu oluyor” diye konuştu.

Antiviral temizliğin adresi;: Mutlu Hijyen Teknolojileri

YABANCI KÖKENLİ FİRMALAR TERCİH EDİLMİYOR

Konya’da pandemi sonrası dezenfekte işlemlerine verilen öneme dikkat çeken İpek; “Pandemi öncesi görüşmelerimizde geri dönüşler çok az oluyordu. Gözle görülemeyen bir şeyi neden yok edelim düşüncesi vardı. Ama gözle görülemeyen virüsler bizi yok etmeye başlayınca tedbirler arttı. Bu konuda da duyarlılık üst seviyeye çıktı. Mutlu Hijyen Teknolojileri olarak Konya merkezli hizmet veriyoruz. Yakın zamanda virüs oranı yüksek olduğu için ilk şubemizi İstanbul’da açtık. Yabancı kökenli temizlik şirketlerinden doğan memnuniyetsizlik olduğunu biliyoruz. Çünkü isteklere yeterince cevap veremiyorlar. Biz açıldığımız günden itibaren yabancı firmalara göre de tercih edilmeye başladık” ifadelerini kullandı.

DEZENFEKTE UZUN SÜRELİ TEMİZ ORTAM SAĞLAR

Temizliğin doğru yapılması durumundaki etkileri anlatan İpek; “Temizlik doğru ve sürekli yapıldığı takdirde bakteri ve virüs tabi ki çoğalmaz. Temizlik ürünlerinin uçuculuğu sebebi ile ortamdaki virüs tamamen yok olmuyor. Dezenfektenin gerekliliği de burada ortaya çıkıyor. Dezenfekte uzun süreli temiz ortam sağlıyor. Antiviral temizlik olmadan virüsler ancak zamanla yok olur” şeklinde konuştu.

Antiviral temizliğin adresi;: Mutlu Hijyen Teknolojileri

TEMİZLİKTEN ÖTE ZARARLI VİRÜSLERİ ÖLDÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ

Dezenfekte edilmiş alanlar ve temizlik yapılan ortamlar arasındaki farkı ifade eden İpek; “Temizlikten öte zararlı bakterileri öldürmeyi amaçlamaktayız. Temizlik herkesin yapabildiği bir şeydir fakat farkımız bakterileri öldürüp bunu ölçüm ile ispatlamaktır. Uygulamalarımız sonrası o ortamda bulunanların hastalanma oranlarını da viral enfeksiyona kapılma oranlarını da düşürüyoruz. Unutulmaması gereken bir konu var ki, ortamı kullanan kişi sayısı ne kadar fazla olursa bakteri üretimi de fazla olur” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.