Karantinadaki vatandaşlar sokak sokak geziyor!

Karantinadaki vatandaşlar sokak sokak geziyor!

Usta kalem Uğur Özteke yazdı...

Konya’da vaka sayısı artıyor mu?

Kesinlikle artıyor.

Bu konuda Sağlık Bakanı Sayın Koca’dan, hekim olan Sayın Leyla Şahin Usta’ya kadar tüm sağlıkçılar ve yetkililer biz Konyalıları ve Konya’da yaşayanları uyarıyorlar mı?

Evet sonuna kadar.

Siyasi cenahta açık sözlülüğü, net duruşu ile bu konuda BBN HABER’e yaptığı açıklamasından dolayı Sayın Dr. Leyla Şahin Usta Hanımefendi’ye özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Leyla Hanım erkek siyasetçilerin bile böylesine kritik ortamda kem küm ettikleri, lafı ağızlarında dolaştırdıkları günde bizler için çok ciddi ve net konuşmuştur.

Bakın şimdi yine sağlıkta birinci ağızdan aldığım çok net bir bilgiyi arife günü bayram öncesi kamuoyuna aktarmayı vicdanen borç biliyorum.

Konya merkezde.

Merkez ilçelerimizin sadece bir tanesinde sağlık ekiplerinin polisler ile birlikte evlerinde karantinada olması gereken Covid-19 pozitif tanılı insanlarımızın yasalar gereği evlerinde olmaları konusunda yapılan denetimde sadece bir günde sadece bir merkez ilçemizde 100’ün üzerinde pozitif tanılı insanımızın evlerinde olmadıkları gibi çarşıda pazarda, dükkanda dolmuşta oldukları tespit edilmiş.

Yani bu ne demek biliyor musunuz?

 

Yazının tamamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.