Konya'da sendikalı çalışanlara Kızılay'dan dev indirim

Konya'da sendikalı çalışanlara Kızılay'dan dev indirim
Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Başkanı Abdülkadir Tamak ile Kuzey Yıldızı Eğitim Danışmanlığı Sahibi Beyza Bandırma Kelek ve Psikolojik Danışman İlayda Mangal, verecekleri hizmetlerde indirim sözleşmesi imzaladı.

Türk-İş Konya İl Temsilciliği binasında imzalanan eğitim hizmetleri ücretinde indirim sözleşmesinde konuşan Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Başkanı Abdülkadir Tamak, “Kuzey Yıldızı Eğitim Danışmanlığı arasında yaptığımız indirim anlaşması hayırlı olsun. Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Konya’daki sendika şubelerinin yöneticileri ve üyeleri yaptığımız indirim sözleşmesinden yararlanacaklardır. Eğitim ülkemizin olmazsa olmazlarından olup, geleceğimiz olan çocuklarımızı yarına yetiştirmek önemli bir görevdir. Çocuklarınızın geleceğe hazırlanmasında katkı verecek olan Kuzey Yıldızı Eğitim Danışmanlığı yöneticilerini de başarılar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-08-25-at-13-39-33-1.jpeg

Kuzey Yıldızı Eğitim Danışmanlığı Sahibi Beyza Bandırma Kelek ve Psikolojik Danışman İlayda Mangal yapacakları hizmetler hakkında bilgi vererek, “Eğitim koçluğu hizmeti vereceğimiz öğrencilerimizin gelişimini destekleyerek bir güç birliği yapıyoruz. Eğitim Koçu öğrencinin kendini tanımasını, kendisinde geliştirebileceği alanlarla ilgili hedefler belirlemesini, öğrenme becerilerini kazanmasını, sağlamaktadır. Eğitim koçluğu sürecinde öğrenci kendisini daha iyi tanır, sahip olduğu meziyetleri keşfeder ve hataları tecrübe olarak kabul edip, yeterliliklerini artırır. Bunun yanında Eğitim koçluğu sistemi; öğrencinin okul yaşamı aile yaşamı ve sosyal yaşamının olumlu yönde etkilenmesini hedefleyen, başından sonuna değin güven ve gizlilik esasına dayanan bir süreçtir. Öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar. Öğrenci ile iletişim halinde ders başarısını takip eder. Gerekli durumlarda psikolojik danışmanına öğrenciyi yönlendirerek başarıya ulaşmasını sağlar. Bu gibi hizmetleri vereceğiz. Yaptığımız indirim anlaşması hayırlı olsun” dedi

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.