Konya’dan seslenen sağlıkçılar ek ödemenin artırılmasını istiyor

Konya’dan seslenen sağlıkçılar ek ödemenin artırılmasını istiyor
Sağlık Sen Konya Şube Başkanlığında düzenlenen Konya İl Divan Kurulu ve Teşkilat Akademisi toplantısında konuşan Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, "Sabit ek ödeme ile taban ödemenin artırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Konya’dan seslenen sağlıkçılar ek ödemenin artırılmasını istiyor

Sağlık Sen Konya Şube Başkanlığında düzenlenen Konya İl Divan Kurulu ve Teşkilat Akademisi toplantısı Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla Bera Otel Kubbeli salonda çok sayıda sendika temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin İl Divan Toplantısı’nda konuşan Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, geçtiğimiz haftalarda yaptıkları ziyaretlerle ilgili bilgi vererek, “Sabit ek ödeme ile taban ödemenin artırılmasını ve temel ek ödemenin emekliliğe yansımasını istiyoruz. Aile hekimi ve aile sağlığı çalışanlarının teşvik ve destek ödemelerinin, 112 acil sağlık hizmetleri çalışanlarının da teşvik ek ödemelerinin artırılmasını talep ediyoruz. Sahanın tüm taleplerini muhataplarımızla paylaşıyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DE SOSYAL SENDİKACILIĞI BAŞLATTIK”


Genel Başkan Doğan, “Biz bugün Türkiye’de ‘Sosyal Sendikacılık’ anlayışını başlattık. Üyemize dokunan, milletimize dokunan hizmetleri hayata geçiriyoruz. Biz hekim arkadaşımızın, hemşire arkadaşımızın, sosyal hizmet uzmanımızın gönlüne nasıl dokunuruz bunun için çalışıyoruz. Sağlık-Sen Otellerini Ankara’da bu yüzden açtık. İstanbul’da da açmak için çalışıyoruz. Sağlık-Sen Taksi projesini bu yüzden başlattık. Sağlık-Sen Kreş’leri bu yüzden açıyoruz. Biz bu millete, bu vatana, üyelerimize nasıl hizmet ederiz bunun derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

“SAHANIN TALEPLERİNİ TÜM MUHATAPLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ”


Sağlık-Sen’in yapığı ziyaretlerdeki talepleriyle ilgili bilgi veren Doğan, şu bilgileri verdi: “Sabit ek ödeme ile taban ödemenin artırılmasını ve temel ek ödemenin emekliliğe yansımasını istiyoruz. Aile hekimi ve aile sağlığı çalışanlarının teşvik ve destek ödemelerinin, 112 acil sağlık hizmetleri çalışanlarının da teşvik ek ödemelerinin artırılmasını talep ediyoruz. Bunlar gibi tüm branşları ilgilendiren taleplerimiz mevcut. Sahanın taleplerini içeren raporumuzu Cumhurbaşkanlığı, TBMM ve Bakanlıklar başta olmak üzere tüm muhataplarımızla paylaşıyoruz.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.