Şehir hastanesi önümüzdeki günlere kaldı

Şehir hastanesi önümüzdeki günlere kaldı

15 Temmuz tarihinde bakanların katılımı ile yapılması planlanan Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı; Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'un görev süresinin dolması ve atamasının gecikmesi üzerine ileri bir tarihe kaldı

Konya'da bin 250 yataklı Şehir Hastanesi’nin 15 Temmuz’da planlanan açılışı gerçekleşmedi. Tüm hazırlıklar bu doğrultuda yapılırken, hastanenin ameliyathaneleri, hasta odaları, laboratuvarları hazırlandı ve belediyeler çevre düzenlemesi ile bağlantı yollarını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılacağı açılışın kurdelesini ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un kesmesi planlanıyordu.

Tüm hazırlıklar bu doğrultuda yapılırken Şehir Hastanesi'nin açılışı Sağlık İl Müdürlüğü atamasının uzamasına takıldı. Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'un görev süresinin dolması ve Sağlık İl Müdürlüğü için kulislerde başka isimlerin konuşulması Şehir Hastanesi'nin açılışını da geciktirdi.

Prof. Dr. Mehmet Koç’un görev süresi 14 Temmuz tarihinde uzatılırken, hastanenin açılışı için yeni tarihin belirlenmesi ve kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Kulislerdeki bilgiler tüm hazırlıkları tamamlanan Şehir Hastanesi’nin açılışının bayram sonu olacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.