Konya’da kültür söyleşileri devam ediyor

Konya’da kültür söyleşileri devam ediyor

Konya, önemli bir düşünce buluşmasına ev sahipliği yapacak. Konya Kültür Ajansı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından düzenlenen panelde, yazarın eserleri ve etkisi konuşulacak.

Konya Kültür Ajansı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katkılarıyla düzenlenen “Dârülmülk Kültür Söyleşileri” kapsamında, merhum yazar Akif Emre’ye dair özel bir panel gerçekleştirilecek. “Tek ve Tenha: Akif Emre” başlığı altında düzenlenecek panel, 2 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Depo No.4’te katılımcıları ağırlayacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü Burhan Sakallı üstlenirken, panelistler İzzet Gülaçar ve Dursun Çiçek, Akif Emre’nin fikir dünyası ve eserleri üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirecek. Panelde, Akif Emre’nin entelektüel birikimi ve toplum üzerinde bıraktığı etkiler ayrıntılarıyla ele alınacak.

Katılımın ücretsiz olduğu bu anlamlı buluşmaya, tüm edebiyat ve düşünce meraklıları davet ediliyor. Organizasyon, Depo No.4 tarafından yürütülüyor.

konya-kultur-soylesileri.jpeg

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.