“Ağabeylerimizin önderliğini kıymetli buluyoruz”

CHP İl Başkanı Barış Bektaş, yaklaşan kongre öncesi yaptığı açıklamada; “Sahada ciddi bir varlık ortaya koyduk. Belli bir konumu önceden elde etmiş ağabeylerimizin bize önderlik etmesini esas ve kıymetli buluyoruz. Bizim yolumuza olan inancımız tam” dedi.
“Ağabeylerimizin önderliğini kıymetli buluyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Bektaş, İl başkan adaylarını ve süreci değerlendirdi. Başkan Bektaş “Bu dönem 2 değerli büyüğümüz il başkanlığı yarışına ortak oldu.  Yarışa kalite kattıkları muhakkak. Yine de biz gençler ve kadınlara dayalı daha dinamik ve aktif bir ekip olarak Konya’da ciddi faaliyetlere imza attık. Farklı kesimlere el uzattığımızı, CHP’yi dar kalıplardan çıkarıp bütün Konya’daki kesimlerle buluşturduğumuzu düşünüyorum” dedi.
“YOLUMUZA OLAN İNANCIMIZ TAM”
“Kişiler üzerine değil örgütü ön plana çıkaran bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz” diyen Başkan Bektaş, “Belli konumlara gelememenin hırsıyla ya da kişisel beklentiler ile parti içi hareketlilik yaratan kişiler gibi değil, değerli büyüklerimizin önderliğinde kadınların iradesi ve gençlerin enerjisini ön plana çıkaran bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu bağlamda kendimi şanslı görüyorum. Belli bir konumu önceden elde etmiş ağabeylerimizin bize önderlik etmesini esas ve kıymetli buluyoruz. Bizim yolumuza olan inancımız tam” şeklinde konuştu. 
“SAHA DA CİDDİ BİR VARLIK ORTAYA KOYDUK”
 İl Başkan Adayları önceki dönem CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt ve Saim Sezer hakkında da açıklama yapan Başkan Bektaş, “Adaylarımız donanımlı nitelikli isimler. CHP’de aday olarak çıkmak aslında çok kolay değildir. Çünkü delege sizden partiye katkı sağlamanızı ve temsil noktasında sizi önemli pozisyonda görmek ister. Haliyle adaylarımızda partimize yakışan isimler. Fakat şahsım adına konuşacak olursam saha da ciddi bir varlık ortaya koyduk. Tüm bu gayretlerimize de devam edeceğiz. Genç olmamızdan dolayı eksik ve yanlışlarımız olabilir ama bu niyetimizin kötü olduğu anlamına gelmez. Beklentimiz belli bir yaşa gelmiş, belli bir pozisyona gelmiş insanların bizlere önderlik yapması hatalarımızda uyarmasıdır. Birleştirici yapımızla gayretlerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.