AK Parti, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada aralık sonu itibarıyla büyükşehirlerin adaylarını açıklamayı hedeflediklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

YEREL SEÇİM START ALIYOR
Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları ise şöyle oldu, ''Adana ve İzmir büyükşehirlerin gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanları ile toplantımızı yaptık. Onların temayüllerini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de temayüllerini alacağız. Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.

BİDEN İLE GÖRÜŞME
Dün akşam Sayın Biden ile etraflıca görüşmemiz oldu. Görüşmenin ana başlıklarından biri F-16'lardı. F-16 ile ilgili gelişmeler konusunda Biden kendisinin olumlu bir bakış açısı olduğunu söylüyor. Gazze konusunu Biden ile etraflıca ele aldık. İsrail artık bir yalnızlığa doğru gidiyor.''

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.