Bahçeli ile fotoğraf paylaşan Furkan Bölükbaşı’na şok

Bahçeli ile fotoğraf paylaşan Furkan Bölükbaşı’na şok

Ünlü sosyal medya fenomeni Furkan Bölübaşı, “Abdullah Öcalan” çıkışıla son günlerin en çok konuşulan ismi Bahçeli ile bir araya geldi. Ancak Bölükbaşı hakkındaki şok bir şikayet ile karşı karşıya...

Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan ve hükümet yanlısı paylaşımları ile dikkat çeken Furkan Bölükbaşı yine gündemde. Muhalefet kesimince “trol” olarak suçlanan zaman zaman da sosyal medyadan yüklü kazançları ve kendisini eleştirenlerden aldığı tazminatlarla gündem olan Furkan Bölükbaşı bu kez son günlerin en çok konuşulan ismi Devlet Bahçeli ile yan yana görüntülendi.

Hafta içerisindeki grup toplantısında “Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini haykırsın” ifadeleriyle ülke gündeminde bir numaraya oturan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yan yana poz veren Bölükbaşı, sosyal medyadan yine geniş yankı uyandıran paylaşım yaptı.

devlet-bahceli-furkan-bolukbasi-001.jpg

MHP lideri Bahçeli’ye övgü yağdıran Furkan Bölükbaşı, “Sonucu ne olursa olsun, bugün itibariyle Kıbrıs’a yapılan harekattan sonraki en büyük siyasi kararı Sn. Devlet Bahçeli verdi. Sonucun öneminin olmadığı büyük bir galibiyeti en baştan kazandı. Sonucun nasıl olacağına artık karşı taraf karar verecek. Sayın Devlet Bahçeli ve kurmayları aldıkları kararla Cumhur İttifakını Türk siyasetinin gökyüzüne çıkardılar. Bundan sonra CHP ve Ekrem İmamoğlu’nun hamlelerini, gökyüzünden yerdeki karıncayı seyreden bir Şahin gibi seyredecekler. Muhalefetin Türk siyasetindeki bundan sonraki rolü bu kadar küçük ve önemsizdir” açıklamasını yaptı. Bu paylaşım kısa sürede önemli etkileşimler aldı.

ÜMİT DİKBAYIR’DAN SUÇ DUYURUSU
Öte yandan 27. ve 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, fenomen isim Furkan Bölükbaşı’na dava açtı. Dikbayır, “Mustafa Kemal Atatürk’e her fırsatta argümanları çarpıtarak, aklınca ima yoluyla hakaret etmeye devam eden Furkan Bölükbaşı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Cumhuriyetin tüm nimetlerinden yararlanıp, utanmadan kurucusuna dil uzatanlara nefes aldırmayacağız!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.