CB Erdoğan'dan kardeşlik mesajı

CB Erdoğan'dan kardeşlik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında kardeşlik ve bütünleştiricilik çağrısı yaparken ayrıca depremzedelere 2025 yılının sonuna kadar 452 binin üzerinde konut teslim edileceğini duyurdu.

"EVİNE GİRMEYE KİMSE KALMAYACAK"
Depremzedelere teslim edilen konutlardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün 29 bin 311 yuvamızın kuralarını çekerek sahiplerine teslim ediyoruz. 130 bininci afet konutunu depremzedelere teslim etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. 2025 yılı sonunda 452 bin 958 konut, iş yeri ve ahırı teslim etmiş olacağız. Deprem bölgesinde evine girmeyen hiçbir hak sahibimiz kalmayacak." diye konuştu.

"85 MİLYON KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ"
Ayrımcılık yapmadan kardeşçe yaşanması gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz." dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.