Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, güvenlik birliklerine övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarının düzenlemiş olduğu törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7 bin 204 yeni aracın hizmete alım töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Polis ve jandarmamızın ayağının değmediği hiçbir yer olamaz. İnsan kaynağı ile araç gereç kapasitesinin artırılması şart. Daha da caydırıcı olacak olan teknik donanım ve imkanlardır." dedi

"Devletin vazifesi huzur ve güvenliği sağlamaktır"
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarının devamında, "Devletin asli vazifesi vatandaşının huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Güçlü devletin şartı güvenliktir. Yakın tarihimizde güvenlik noktasındaki sıkıntıların acısını çok çekmiş bir ülkeyiz. 70'lerde sokakların nasıl kaosa sürüklendiğini, daha sonra nasıl bir atmosferin hakim olduğunu net hatırlıyoruz. Gençlerimizi o karanlık iklimde kaybettik. Millet olarak çok ağır faturalarla karşılaştık." ifadelerini kullandı.

"Eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi"
Şehir eşkiyalarına göz açtırılmayacağını ifade eden Erdoğan, "Bizi ikinci sınıf ekonomiye, demokrasiye mahkum ettiler. 2002 yılında göreve geldiğimizde asayiş hizmetlerinin kalitesinin artmasına büyük önem verdik. Türkiye Yüzyılı'nın taşıyıcı kolonlarından birini güvenlik olarak gördük. Teknik kapasitemizi artırıp yeni mücadele konsepti geliştirdik. Mafya ile çeteler ile tavizsiz mücadele bunlardan biriydi. Şehir eşkıyalarına göz açtırmama bunlardan biriydi. Vatandaşın huzuruna kastedenler karşısında güvenlik birimlerimizi buldu. Kendini dokunulmaz gören alçakların tepesine tepesine bindik. Terör örgütlerine hiçbir alan bırakmadık. 2024 yılı içerisinde PKK'sından FETÖ'süne, DHKP/C'sinden DEAŞ'ına, eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi" diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.