Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rehavete asla kapılmayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rehavete asla kapılmayacağız"

Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti'nin 4. olağan kongresi, parti lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitabıyla başladı.

AK Parti'nin 4. olağan kongresi Ankara'da büyük bir coşkuyla başladı. Kongre, parti lideri ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşması ile start aldı.

Erdoğan, kalabalığa hitap ederek, "Kıymetli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Başkentimize hoş geldiniz. Aşkınız, sevdanız ve dayanışmanız için her birinize teşekkür ediyorum. Salonlara sığmayan şu sevginiz için sizlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Ardından, 85 milyon vatandaşa selam gönderen Erdoğan, Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirterek, "Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün. Bugün AK Parti için müstesna bir gün. Bugün partimizin 4. olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Türkiye Yüzyılının siyasette öncü olacak kurmay kadroyu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Erdoğan, kongrelerinin her zaman kardeşlik havasında geçtiğini vurgulayarak, son seçimlerde elde edilen zaferi hatırlattı. "14 ve 28 Mayıs seçimlerini AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle başardık." diyen Erdoğan, ihanetlere rağmen yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin istikrarını temsil ettiğine dikkat çeken Erdoğan, "Onlar burada da dikiş tutturamayacaklar. Her iki seçimde de destek ve dualarını esirgemeyen aziz milletimize teşekkür ediyorum. Yurtdışında yaşayan gurbetçi kardeşlerimize özellikle teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin yoluna devam edeceğini ve milletin istikrarını sürdüreceğini belirterek, "Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kaldığımız yerden çalışmaya başladık. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere prim vermiyoruz. Türkiye'nin çıkarları ve güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan asla geri durmuyoruz." şeklinde konuştu.

AK Parti olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayan Erdoğan, ailenin kutsiyetine inandıklarını ve millete hizmet ettiklerini söyledi. Türkiye'yi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıma göreviyle hareket ettiklerini ifade eden Erdoğan, her başarının milletin başarısı olduğunu hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.