Erdoğan'dan net söylem! İsrail er ya da geç durdurulacak

Erdoğan'dan net söylem! İsrail er ya da geç durdurulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışında konuştu. Erdoğan, bedeli ne olursa olsun İsrail'in karşısında olduklarını belirtti.

TBMM'NİN 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail'i hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail er ya da geç durdurulacak" dedi.

"Hitler nasıl durdurulduysa, Netanyahu da öyle durdurulacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, "Bu önemli günde şunu bir kez daha açık açık söylemek isterim. Ne yaparsa yapsın İsrail, er ya da geç durdurulacak. Kendini dev aynasında gören Hitler nasıl durdurulduysa, Netanyahu da öyle durdurulacak. Vaat edilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer, açık söylüyorum, bizim vatan topraklarımız olacaktır." ifadelerini kullandı.

"İsrail'in karşısındayız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, "İsrail'in Lübnan'a kara harekatının sonuçları geçmişe benzemeyecektir. Türkiye olarak Lübnan'ı yalnız bırakmayacağız, her fırsatta onları destekleyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun İsrail'in karşısında durmaya, dünyayı da kendi tarafımıza çağırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı
TBMM'nin açılış konuşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa konusuna da değindi. Erdoğan, "Bugün bir kez daha tüm partileri ve milletvekillerini, toplumumuzun tüm kesimlerini, Türk demokrasisini yeni ve sivil bir anayasa ile taçlandırma mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum