Gelecek Partisi Konya İl Bașkanlığı açıldı

Gelecek Partisi Konya İl Bașkanlığı Genel Bașkan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı
Gelecek Partisi Konya İl Bașkanlığı açıldı

Yanlışı durdurmaya çalıştık, dinlemediler”

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Başbakanlık makamını bırakmak için bir an bile tereddüt etmedik. Yanlış olanı durdurmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık ama dinlemediler. Dışlandık ve ihracımız istendi” dedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin il başkanlık binasını açmak için memleketi Konya’ya geldi. yaptığı konuşmada Konya’nın desteğini her zaman yanında hissettiğini vurgulayan Ahmet Davutoğlu, “İstanbul İl Başkanlığını açarken cemre havaya, Ankara İl Başkanlığını açarken suya, şimdi Konya İl Başkanlığını açarken cemre Anadolu’nun bağrına düştü. Konya bizim sığınağımız. Erbakan Hocamız da dışlandığında Konya’ya gelmiş ve Milli Görüş Hareketini buradan başlatmıştı. Ben de hem başbakanlık sürecinde hem de şimdi Konya’nın desteğini hep yanımda hissediyorum. Son 4 yıl içerisinde Konya’dan çok mesajlar aldım. Trol çeteleri bize saldırıp tehdit ettiklerinde Konya’dan bize dayanışma mesajları attılar. Şimdi bizi dışlayanlar, bize medya ambargosu uygulayanlar bilsinler ki hak neredeyse biz orada olacağız, doğruyu söyleyeceğiz. Hiç kimseye kızmayacağız, biz Anadolu’ya muhabbet tohumları ekmeye geleceğiz” ifadelerini kullandı.

DIŞLANDIK VE İHRACIMIZ İSTENDİ”

Yaşanan yanlışlıkları dile getirdiği için AK Parti’den ihraç edildiğini öne süren Davutoğlu, “Ben ve arkadaşlarım hep devlet için çalıştık. Gün geldi, anayasal kriz çıkmasın diye Başbakanlık makamını bırakmak için bir an bile tereddüt etmedik. Bizim davamız makam mevki davası değildir. İnandıklarımızı söyleme davasıdır.” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN TELEFONLARIMIZA DAHİ ÇIKMADI”

İdlib’de gerçekleşen hain saldırının ardından taziyelerini iletmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradığını fakat Erdoğan’a ulaşamadığını ifade eden Davutoğlu, “Son İdlib konusunda ateşkes kabule şayandır. Allah bir daha bu ülkeye asker şehidi yaşatmasın. Ama bir daha şehit gelmemesi için milli birliği sağlamamız ve istikrarlı bir dış politika yürütmemiz lazım. 34 şehidimizin olduğu gece bütün bir millet olarak ayaktaydık. Millet bir ses duymak istedi. Sabaha kadar bu sesi duyamadık. Sabaha kadar arkadaşlarımızla İdlib ile ilgili bir eylem planını açıkladık. Bu eylem planını paylaşmak için bütün liderleri aradım ve temasta bulundum. Ama muhalefet liderlerinin kendisini taziye için aramadığını söyleyen Cumhurbaşkanı taziyelerimizi iletmek için aradığımızda telefonlarımıza dahi çıkmadı” diye konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen Konya İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya’da tarihi bir gün yaşandığını belirterek, “Ülkemizin ve tüm insanlığımızın geleceğine umut olacak Gelecek Partimizin Konya İl Başkanlığını açmak için toplandık. Türkiye’mize umut geliyor, adalet geliyor, gelecek geliyor” ifadelerine yer verdi.

Fatih TALAYHAN

Gelecek Partisi Konya İl Bașkanlığı açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.