İYİ Parti'deki eriyiş devam ediyor! Peş peşe istifalar

İYİ Parti'deki eriyiş devam ediyor! Peş peşe istifalar
Geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den istifa ederek yoluna bağımsız olarak devam eden Milletvekili Dursun Ataş'ın ardından, bugün Kayseri'nin Sarıkız ve Kocasinan ilçelerinden peş peşe istifalar geldi.

İYİ Parti’de son günlerde yaşanan istifalar partiyi sarsmaya devam ediyor. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partisinden ayrılmasının ardından, partide bir istifa dalgası yaşanıyor. Bu dalganın son halkası, İYİ Parti Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek’in istifası oldu.

"Partiyi bu duruma getirenlerin Allah bin türlü belasını versin"

Yedi yıldır Sarız İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. Şimşek, istifa açıklamasında yer verdiği sert ifadelerle dikkat çekti. Şimşek, "Kurucusu olduğum ve yedi yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğüm İYİ Parti Sarız İlçe Başkanlığı görevimi sağlık sorunlarım nedeni ile bugün itibariyle bırakıyorum. Allah ömür verdiği süre içerisinde partime bir nefer olarak çalışacağım. Ancak; bazı bildiklerimi de söylemek zorundayım. Son genel seçimde oyunu arttıran tek ilçeyiz. Bununla da gurur duyuyorum. Hayatımda yalpa yapmadım. Doğru bildiklerimin hep arkasında durdum. Gelişmelerin de benim doğruluğumu teyit ettiği görülüyor. Kimseye kırgın veya dargın değilim. Bu partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin. Ben vicdanen çok rahat bırakıyorum,” ifadeleriyle hem partisine veda etti hem de partisindeki bazı kişilere yönelik sert eleştirilerde bulundu.

sariz-ilce-baskani-ibrahim-simsek-1jpg-eeq0vht63eykuscgbc7waq.jpg

nazli-ozhan-sahin-1jpg-mfiaycvvm06h3wmdtfatiw.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.