Karakurt: Filistin'in özgürlüğüne, kendi topraklarına kavuşması gerek!

Karakurt: Filistin'in özgürlüğüne, kendi topraklarına kavuşması gerek!

CHP Malatya Battalgazi ilçe başkanı Av.Hülya Karakurt, partisinin ilçe toplantısında yaptığı konuşmada İsrail-Filistin çatışmasıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Av. Hülya Karakurt çocukların, kadınların, yaşlıların öldürülmesinin insanlık suçu olduğunu ve savaşın bir an önce sonlanmasını dilediğini belirtti.

İsrail'in uyguladığı politikanın en büyük eleştiricisinin İsrailli aydınlar olduğunu öne süren Karakurt, bu durumun tüm dünya'da Filistin'e verilen bir destek olduğunun altını çizdi.

Karakurt: Filistin'in özgürlüğüne, kendi topraklarına kavuşması gerek!

Filistin'in özgürlüğüne, kendi topraklarına kavuşması gerek! Mescid-i Aksa başta olmak üzere, bütün kutsal mekanların saygıyı hak ettiğini düşünüyoruz! Filistin halkına yönelik işlenen bu insanlık dışı ablukanın en kısa sürede kaldırılması gerekiyor. Akan kanların durmasını istiyoruz. CHP olarak biz barışın, işbirliğinin her zaman daha faydalı olduğunu düşünüyoruz. Tüm dünyayı barışla güzelleştirebiliriz. En kısa sürede Filistin'in bu zulümden kurtulmasını ve özgür, mutlu yaşamlarına en kısa sürede geri dönebilmelerini diliyorum!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.