Konya'dan sonra Yozgat'tan da tepki geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan sonra Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yozgat ve Konya’yı hedef alarak yaptığı ‘çöp’ paylaşımına Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'dan yanıt geldi. Arslan, Bolu’nun birçok belediyecilik eksikliği olduğunu belirterek, “Bolu Belediye Başkanı izmarit toplamakla uğraşırken, Yozgat 9 yıl önce katı atıktan elektrik üreten illerin başında geliyordu.” dedi.

kazim-arslan-yozgat.jpg

Arslan, Özcan’ın açıklamalarının edep dışı olduğunu vurguladı ve “İnsanların hukukunu gözetmek zorundalar. Yozgat ve Konya insanını aşağılama hakkı yoktur” ifadelerini kullandı. Yozgat'ın huzurlu ve temiz bir şehir olduğunu hatırlatan Başkan, Bolu'daki olumsuzlukların Boluluları küçümseme hakkı vermediğini vurguladı.

Ayrıca, Yozgat’ın katı atıktan elektrik üretme konusundaki başarısını öne çıkaran Arslan, “Biz işimizi biliyoruz. Bolu’nun da belediyecilik anlamında eksiklikleri var. O işini yapsın, biz de işimizi yapalım” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.