Konyalı o isim YRP Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Konyalı o isim YRP Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili adayı eski Konya gençlik kolları başkanı Feridun Demirci, Yeniden Refah Partisi MYK üyeliğinden, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Yeniden Refah Partisi 14 Mayıs seçimlerine damga vurdu. Toplamda 5 milletvekili çıkartan Erbakan’ın öğrencileri bazı illerde ise çok küçük rakamlarla milletvekili çıkaramadı. Konya’dan aday olmasına rağmen seçilemeyen Feridun Demirci, yaptığı özverili çalışmalarla oldukça kendinden söz ettirmişti. Kısa süre önce Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığını devreden Demirci, Genel Merkez Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeline atanmıştı. Parti içinde yükselişini sürdüren Demirci, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı / STK İle ilişkiler Başkanlığı birimine atandı.

Konu ile ilgili konuşan Demirci, “Şahsımı bu göreve layık gören Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan'a ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Güner'e teşekkürlerimi sunarım. Allah nurunu tamamlayacak, çünkü bir vaadi var. Biz bu gemide olsak da olmasak da bu iş bir şekilde yürüyecek. Allah nurunu tamamlayacak. Bize bu kutlu davada çalışmayı nasip eden Allah’a hamdu senalar olsun. Milli görüş geneliğinde biz siyaseti, siyaset yapmak için değil Allahın rızasını kazanacağımız bir alan olarak görüyoruz. Bunun içinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız. STK birimimizi güçlendirmek adına çeşitli çalışmalarımız mevcut. Birimimizde çalışan başkanlarımıza talimatları verdik, gerekli çalışmalar yapılıyor.” Söyleminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.