Leyla Şahin Usta: 8 yıldır Konya Milletvekilliği yaptım, traktörü biliyorum

Leyla Şahin Usta: 8 yıldır Konya Milletvekilliği yaptım, traktörü biliyorum

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, “Boş gündemlerle uğraşacak zamanımız yok. Ben orada yüksek teknolojiden bahsediyorum. CHP’nin milletin yararına ürettiği hiç bir şey olmadığı için tek uğraşı yalanlarla manipülasyonlarla algı çalışması yapmak”

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, sosyal medyada gündem olan CHP milletvekili Barış Bektaş’ın algı söylemine BBN Haber aracılığıyla cevap verdi. Usta, “Boş gündemlerle uğraşacak zamanımız yok. Ben orada yüksek teknolojiden bahsediyorum. CHP’nin milletin yararına ürettiği hiç bir şey olmadığı için tek uğraşı yalanlarla manipülasyonlarla algı çalışması yapmak” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, CHP Milletvekili Barış Bektaş’ın Usta’ya yönelik algı yaratmaya çalıştığı ifadelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta yaptığı açıklamada, “Konunun başında aslında cümlemde söylüyorum. İleri teknoloji adına bu ülkede ne vardı ne yaptınız diye. Aslında konunun başında CHP yüksek teknolojiyi bu ülkede kendilerinin yaptığını kendilerinin ürettiği sözüyle başlıyor. Ben de bunun üzerine diyorum ki ileri teknoloji adına ne yaptınız bu ülkede? Burada anlatmak istediğim CHP’nin iktidar olduğu dönemde iddia ettikleri gibi yüksek teknolojili hiç bir şey olmadığıdır. Traktör fabrikasının kurulduğunu elbette ki biliyorum. Traktör olmadı demiyorum. Yüksek teknolojiden bahsediyorum. Ben orada onlara siz CHP olarak bu ülkede bir traktör bile üretmediniz. Bunu yapan kimdi? Adnan Menderes başlattı bu işleri. Sonrasında da Necmettin Erbakan getirdi bunları. CHP’nin kendi adına bu ülkede çaktığı bir çivisi yokken mevzuyu traktöre getirmemin nedeni de o zaten. Yüksek teknolojiden bahseden insanların kendi dönemlerinde yaptıkları hiç bir şey yok. Var olan fabrikaları da işletememiş bir şey üretememişler. O yüzden hiçbir algı çalışmam da yok buna ihtiyacım da yok.” Dedi.

“BARIŞ BEY KENDİSİ BİR ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYOR”

Usta sözlerinin devamında; “Ben Konya’da milletvekilliği yaptığım dönemde tarım fuarlarının hepsini ziyaret etmişim, gezmişim, traktörlere binmişim. Sahada çiftçilerle dolaşmışım. Aslında yine AK Parti döneminde ileri teknoloji ile biz inanılmaz traktörler üretmişiz. Ne yapmışız? Toprağın azotunu, nemini suyunu ölçüp ihtiyacına göre tohum bırakan makineler üretmişiz. Bunları kim yaptı? Yine AK Parti yaptı. Yüksek teknolojiden bahsediyorsak bunları konuşalım. CHP’nin kapattığı fabrikaları, sattığı fabrikaları konuşursak ileri teknoloji ile alakalı AK Parti öncesinde hiç bir şeyin yapılmadığını görebilirler. Barış Bey bunları dinlemiyor bunları duymuyor kendisi bir algı yaratmaya çalışıyor.” diye konuştu.

“BAZI AKLI EVVELLER ÇIKIP BENİM TRAKTÖRÜ BİLMEDİĞİMİ, GÖRMEDİĞİMİ, DUYMADIĞIMI İDDİA EDİYORLAR”

Konya milletvekilliği yaptığı dönemde Barış Bektaş’ı sahada görmediğini belirten Usta, “8 yıl Konya Milletvekilliği yaptım, şu zamana kadar Barış beyi sahada görmedim. Şimdi bazı aklı evvellerde çıkıp benim traktörü bile bilmediğimi, görmediğimi, duymadığımı iddia ediyorlar. Boş insanların söylediği laflarla uğraşmak istemiyorum. Konya’da özellikle bütün üretim yapan sanayilerimizin organize sanayilerimizin gelişmesi ve onların sahalarının alanlarının temini noktasında verdiğim çaba ve hizmeti de Konyalılar çok iyi bilirler. Reklama ihtiyacı olanlar benim üzerinden algı yapmaya çalışmasın.” İfadelerine yer verdi.

“CHP’NİN BU ÜLKEYE KATTIĞI NE BİR İLERİ TEKNOLOJİ VARDIR NE DE BİR TRAKTÖR VARDIR”

Türkiye’de AK Parti ile birlikte bir devrim yaşandığını kaydeden Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülkede AK Parti öncesinde ve sonrasında diye büyük bir devrim yaşandı. Bunu kimse inkar edemez. Her alanda yaşandı. Traktörlerinin üretimi alanında da yaşandı. Ben traktör yoktu derken CHP’ye söylüyorum bunu, onların yaptığı hiçbir şey yoktu. Hiçbir traktörleri dahi yoktu. Bunları yapan yine bizim gibi bu ülkeye hizmet eden bu ülke için emek veren çaba sarf eden Adnan Menderes’tir. Necmettin Erbakan’dır. CHP’nin bu ülkeye kattığı ne bir ileri teknoloji vardı. CHP’nin bu ülkeye kattığı ne bir ileri teknoloji vardır ne de bir traktör vardır. Bunu orada ortamda bulunanlar bilenler anladı. Çok da iyi karşılandı ama tabi ki her zamanki gibi CHP’nin bir takım muhalefet partilerinin konular üzerinden algı yapıp insanları eleştirme çabaları var. Eleştirebilirler hiçbir şey demiyorum ama gerçeği bilmek açısından bu sözlerimin doğru anlaşılmasını da arzu ediyorum.”

“CHP’NİN YÜKSEK TEKNOLOJİDEN ANLADIĞI ZOOM BAĞLANTISI YAPIP TOPLANTI YAPMAKTIR”

CHP’nin ileri teknoloji anlayışının zoom üzerinden toplantı yapmak olduğunu belirten Usta, “Hatta toplantıda şu ifadeyi kullandım. CHP’nin yüksek teknolojiden anladığı tek şey yurt dışına bir telefonla zoom bağlantısı yapıp toplantı yapmak. Sizin bildiğiniz ileri teknoloji sadece budur dedim. Bırakın bir şey üretmeyi, kapatıp satıp arkasından ileri teknoloji diye bir zoom toplantısını pazarlamaya çalışıyorsunuz. Tabi ki işlerini gelen kısımları konuşuyorlar. İşlerine gelmeyen kısımları kullanmıyorlar. Tüm Konyalı hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu. Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum