Refah ve Gelecek bir araya geldi

Refah ve Gelecek bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye’deki cinayetler, bölgesel sorunlar ve TBMM’deki iş birliği konuları ele alındı. İki lider, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için taziye dileklerinde bulundu.

Davutoğlu, İstanbul’daki cinayetlerin ahlaki çürüme ve kamu düzeni eksikliğine işaret ettiğini belirterek, devletin vatandaşlarını korumakta yetersiz kaldığını vurguladı. Ayrıca, Gazze ve Lübnan’daki olaylara dair Türkiye’nin ve İslam dünyasının yeterli adımları atmadığını ifade etti.

Erbakan, kadın ve çocuk cinayetlerinin artışına dikkat çekerek, yasaların yetersiz olduğunu ve ceza sisteminin caydırıcı olmadığını söyledi. Ayrıca, Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması yönünde bir adım atılmadığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi ve Gelecek Partisi liderleri, TBMM’de güçlü bir üçüncü blok oluşturulması için partiler arası iş birliğinin önemine değindi. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin birleştirici açıklamalarını olumlu bulduklarını ve siyasette nezaketin hakim olması gerektiğini vurguladılar. Görüşme sonrasında TBMM’de daha etkin bir rol almak için iş birliğine devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.