Yeniden Refah Partisi Milletvekili'nden o iddialara yanıt

Yeniden Refah Partisi Milletvekili'nden o iddialara yanıt

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel gündeme ve kamuoyunda olan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ali Yüksel, her zaman sahada ve vatandaşlar iç içe olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel hakkında, kimsenin derdiyle ilgilenmediği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ancak, yapılan araştırmalar sonucunda bu iddiaların gerçek hakkında bilgiler verdi. Ali Yüksel, "Hem ben hemde danışmanlarımvatandaştan gelen talepleri geri çevirmeden özenle ilgileniyoruz. Konya'da sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyoruz. Ayrıca, danışmanlarım Murat Günvar ve Ahmet Köylü de, vatandaşlardan gelen talepleri takip ediyor ve çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Danışmanlarımızın bu çalışmaları, Konya'da takdirle karşılanıyor. Bazı vatandaşlar, Danışmanlarının vatandaşın derdi ile dertlenip vatandaşın yanında olmalarının diğer vekillerin danışmanlarınada de örnek olması gerektiğini ifade ediyorlar" dedi.

Sahada yaptıkları çalışmaları anlatan Ali Yüksel, "Konya'da yaşayan bir çiftçinin, tarım arazisinde yaşadığı su sorununu çözmek için Tarım ve Orman Bakanlığı ile görüşmeler yaptık.

•Konya'da yaşayan bir öğrencinin, üniversite sınavı için gerekli olan burs desteğini alabilmesi için gerekli işlemleri takip ettik.

Bu ve buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşın derdiyle ilgilenen ve sorunlarını çözmek için çaba gösteren Parti olarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.